Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek jól van ez így?...

Szerintetek jól van ez így? (haláleset-munka)

Figyelt kérdés
Édesapám meghalt sajnos múlt héten és még reggel bementem dolgozni, ami nagyon fontos volt megcsináltam és felhívtam a főnököm, hogy meghalt édesapám és mennünk kell a kórházba ügyintézni, stb.. Ehhez képest egész délelőtt kerestek telefonon, folyamatosan a munkával zaklattak, holott tudták, hogy pár órával ezelőtt halt meg édesapám. Teljesen fel voltam háborodva, amikor minden nap ezzel zaklattak, sőt! Még a ravatalnál is csörgött a telefonom. Ráadásul az egyháznak dolgozom... Mivel nem dolgozom, megállt az élet. Senki sem tudja az én munkámat csinálni, de én vagyok az, aki a legkevesebb fizetést kap és én mindenkit tudok helyettesíteni, de ha velem ilyesmi történik, akkor engem senki. Én reagálom túl? A gyász miatt érzem felháborodva magam? Elgondolkoztam azon, hogy beadom a felmondásom.
2015. szept. 3. 11:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
48%
Nem reagáltad túl. Tapintatlan bunkó főnökeid vannak sajnos. Ha teheted, keress másik munkahelyet!
2015. szept. 6. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!