Más irodai közmunkásokkal is megkülönböztetve bánnak?
Hajjaj, de még mennyire.
Én gyakornokként dolgoztam, volt közmunkás is mellettem. Nem lazsálásból ment oda, hanem mert sehova nem akarták felvenni, mert neki kell a gyerekéért mennie du.-onként, és nem lehet túlóráztatni, pedig nagyon jó munkaerő és emberileg is egy tünemény. A főnök amúgy is egy undok szemét vén demens p... volt, aki a saját memória-kiesései miatt ordibált mindenkivel. Az illetőt a megbeszéltek ellenére nem akarta elengedni időben, utána nekünk kutyázta, és játszotta az agyát, hogy ő fizet neki, amikor nem is, mert az állam... hétvégén zaklatta, 4 ember munkáját varrta a nyakába, aztán meg nyavalygott, hogy nem tud annyit, mint amennyit gondolt róla... pedig azért virágnyelven azért elmondtuk, hogy ácsi, örüljön, hogy havi kb. 70e-ért talált ilyen jó pénzügyest, nemhogy azon rinyál, hogy nem ismeri a kult. területünket meg hogy nem tudott szponzorokat szerezni egy pénzt nem túlzottan hozó és nem nagyon reklámozott eseményhez, ergo a szponzoroknak sem érné meg a szép szemeinkért :D.
Viszont a főnökön kívül remek kis csapat voltunk, mi inkább vigasztaltuk szegényt...
Jelenleg mennyit kaptok 8 órára?
6 órás munka is van, arra mennyit adnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!