Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más irodai közmunkásokkal is...

Más irodai közmunkásokkal is megkülönböztetve bánnak?

Figyelt kérdés
Megy a csicskáztatás és nem magyaráznak el dolgokat rendesen aztán az is baj, ha kérdezek, az is ha nem. Plusz kihagynak mindenből, nem vonnak be semmibe és van hogy egész nap nem szólnak hozzám egy szót sem. Már alig várom hogy megszabaduljak a mostani helyről, mert ezt a pszichoterrort nehezen viselem. :S

2015. aug. 5. 09:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Hajjaj, de még mennyire.

Én gyakornokként dolgoztam, volt közmunkás is mellettem. Nem lazsálásból ment oda, hanem mert sehova nem akarták felvenni, mert neki kell a gyerekéért mennie du.-onként, és nem lehet túlóráztatni, pedig nagyon jó munkaerő és emberileg is egy tünemény. A főnök amúgy is egy undok szemét vén demens p... volt, aki a saját memória-kiesései miatt ordibált mindenkivel. Az illetőt a megbeszéltek ellenére nem akarta elengedni időben, utána nekünk kutyázta, és játszotta az agyát, hogy ő fizet neki, amikor nem is, mert az állam... hétvégén zaklatta, 4 ember munkáját varrta a nyakába, aztán meg nyavalygott, hogy nem tud annyit, mint amennyit gondolt róla... pedig azért virágnyelven azért elmondtuk, hogy ácsi, örüljön, hogy havi kb. 70e-ért talált ilyen jó pénzügyest, nemhogy azon rinyál, hogy nem ismeri a kult. területünket meg hogy nem tudott szponzorokat szerezni egy pénzt nem túlzottan hozó és nem nagyon reklámozott eseményhez, ergo a szponzoroknak sem érné meg a szép szemeinkért :D.

Viszont a főnökön kívül remek kis csapat voltunk, mi inkább vigasztaltuk szegényt...

2015. aug. 11. 21:29
 22/22 anonim ***** válasza:
31%

Jelenleg mennyit kaptok 8 órára?

6 órás munka is van, arra mennyit adnak?

2015. aug. 11. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!