Miert esik nehezemre felmondani?
Majdnem ket eve dolgozom ugyanazon a helyen, 21 eves vagyok. Mar egy ideje a sajat vallalkozasomra gyujtok, es reszmunkaidobe mentem, hogy tudjak mellette tanulni.
Viszont folyton eszembe jut, hogy fel kellene mondani, aztan csak arra jutok, hogy adok a helynek meg nehany honapot. Azert akarok folyton kilepni, mert a fonok egy idegbeteg penzehes pojaca, es a fizeteshez kepest mindenkire nagyon nagy nyomas es felelosseg harul.
Most is legszivesebben bemennek es beadnam a felmondasomat, mert olyan beosztast kaptam jovohetre (mar masodszorra), ami nem egyezik a tanulmanyaimmal. Amit kapok, vagy elfogadom, vagy kilepek, mindenki tudja. Valamiert aztan megis ugy gondolom, hogy a tanulas igy is menni fog, nehany honapot meg kibirok igy.
Van ezzel mas is igy?
Eldontottem, hogy kilepek!:) Negy het mulva adom be a lemondasomat, mert akkorra vettem ki szabadsagot, igy nem kell meg ket hetet ott dolgoznom...
Most, hogy mar eldontottem, sokkal konnyebb. Szerintem senkit nem kellene hogy terrorizaljon a fonoke, foleg ha van keze-laba, tenni is tud ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!