Mit tegyek ha nem tudok dolgozni?
Jelenleg egyetemista vagyok. Az egyetem előtt dolgoztam fél évet, végig gyomorideggel és úgy hogy amint hazaértem szinte mindig sírnom kellett.
Június elején felvettek egy diákmunkára, de az első napon nem tudtam bemenni, mert olyan pánik jött rám indulás előtt kb. 2 órával, hogy képtelen voltam elindulni.
Nagyon szükségem lenne a pénzre, fogalmam sincs mit csinálhatnék. :(
Még addig menj el szakemberhez, amíg nincs késő és nem végeztél az egyetemmel. Utána nehezebb lesz, ha még a TB-t is neked kell fizetned.
Ismerős érzés amúgy, szociális fóbiás vagy?
Kérlek, kérlek MOST menj orvoshoz, most kérj segítséget, mert ha végzel az egyetemmel, még nehezebb lesz!!!
Én is ugyanígy vagyok egyébként. Elvégeztem az egyetemet, de még sosem dolgoztam, mert egyszerűen attól is kiver a víz, ha már az önéletrajzomat el kell küldenem valahova. Olyan mértékű félelem van bennem, ami egy normál embernek teljesen érthetetlen. Rettegek az emberektől, nincs semmi önbizalmam. És már közelebb vagyok a harminchoz, mint a húszhoz... Úgyhogy kérlek, most kérj segítséget, amíg még van időd! Ne juss el idáig, mint én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!