Egy informatikus mérnök diplomával hol lehet dolgozni és hogyan lehet oda bekerülni?
Szerintem lényegtelen hol végezted. Keresgélned kène többet és szerintem inkabb Budapesten. Rengeteg a lehetőség, sok helyen nem kell tapasztalat, nézz körül állásbörzéken is. Angolul remélem tudsz?! Mert az azért sok helyen minimum elvárás.
Irigyellek egyébként, hogy neked már kezedben a diploma. Én is ilyet tanulok csak szakdoga hátra van még sajna amihez nincs túl sok kedvem :( Viszont munkat befejezetlen iskolaval is találtam és hidd el én se vagyok profi egyelőre semmilyen téren, de betanítanak. Így "csak" 300 bruttót fizetnek, nyilván ha profi lennék valamilyen területen akkor ez jóval több is lehetne.
Szoval menj és keresgélj tovabb, ne add fel. Hiány van IT területen szakemberből, úgyhogy jelenleg sokszor profinak se kell lenni csak lássák rajtad, hogy értelmes vagy, igyekszel beletanulni.
Hát ez az hogy mindenhova profit keresnek már vagy 1000 helyre jelentkeztem.
Amúgy én 12 éve végeztem.
Köszi keresgélek 10 éve, de kind elutasít meg hogy majd értesítenek...
Aztán közben valamiből meg kellett élni így vállaltam el akármit aztán teljesen kiestem a szakmabol.
Ma meg már említésre méltónak se gondolnak.
Akkor mondd már el konkrétan hol hiányzik több ezer ember.
Sok év professzionális tapasztalat szükséges és akkor is 3-4 körös interjúk vannak - nincs azonnal.
Ilyen mese beszéd teoriakkal hogy munkáltatók szaladnak utánuk meg több ezer betöltetlen állás van, nos ezekkel nem tudok mit kezdeni. Ez rajtam nem segít...
Szakmabeli segítségére szamitottam, aki konkrét ajánlatot/megoldást tudna javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!