Milyen munkát ajánlotok egy szuperérzékenynek? Mivel foglalkoztok szuperérzékenyek?
Szuperérzékeny vagy hiperérzékeny?
Fontos tisztázni, hogy az empatikus képesség átlagon felüli vagy az ingerküszöb? Bár a kettő összefügg szerintem, nekem sokkal több gondom volt az alacsony ingerküszöbömből (bizonyos dolgokra, nem mindenre).
Így nekem olyan munka való, amelyben nagyjából be tudom osztani a saját időmet, nincs rajtam orbitális felelősség (tehát nem halnak meg emberek, ha valamit elrontok vagy elfelejtek), nincs piszkálódó főnök vagy kolléga, és irgalmatlan sürgetés, hajtás sem.
Ilyenből elég kevés van.
kutyakozmetikus.
ott senki nincs a nyakadon,szépíted a kutyusokat.
Én sales manager vagyok. Nehéz...
Szívesebben lennék kutyakozmetikus, vagy virágkötő, vagy műkörmös. Csak hát abból nem lehet megélni. Hiperérzékeny vagyok, zavar a sok zaj, az emberek, a stressz, de az még jobban zavar, ha nem tudok nyaranta legalább egy hetet nyaralni menni tengerhez, meg télen egy hetet síelni a hegyekbe. Szóval, valami valamiért.
"Hiperérzékeny vagyok, zavar a sok zaj, az emberek, a stressz, de az még jobban zavar, ha nem tudok nyaranta legalább egy hetet nyaralni menni tengerhez"
Egy ideig én is így voltam vele. Aztán végül átbillent a mérleg... és NEM bántam meg! Mintha börtönből szabadultam volna. Most is dolgozom (talán összességében még többet is), de otthonról, nagyjából szabad időbeosztásban.
"Hiperérzékeny vagyok, zavar a sok zaj, az emberek, a stressz, de az még jobban zavar, ha nem tudok nyaranta legalább egy hetet nyaralni menni tengerhez"
Hogy romoljon rád a befőtted , hát akkor a lakosság 90 % -a "hiperérzékeny" csak nem kreál rá ilyen álldumát.. A maradék 10 % meg imádja a munkahelyi stressz a nagy zajt és utálna nyaralni menni a tengerhez .Nekik is kellene valami ilyen állapotmegjelölés.
"a lakosság 90 % -a "hiperérzékeny" csak nem kreál rá ilyen álldumát.."
A lakosság nagy része is valóban stresszes a munkahelyen, de másként hat az átlagemberre az ilyen, mint a hiperérzékenyre. Utóbbinak nem könnyű lenni, mert általában a stresszkezelése nagyon rossz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!