Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy dolgozó miért rinyál a...

Egy dolgozó miért rinyál a munkahelyén hogy keveset keres és ennyiért nem is érti miért dolgozik? Ha meg mondom neki hogy el lehet menni nem kötelező itt lenni akkor meg bunkó vagyok?

Figyelt kérdés

Egy kollegám napi 8 órában rinyál hogy ennyi pénzért ilyen nehéz munka és nem is érti miért dolgozik itt mikor találna mást is….

És meg mondom neki hogy na nosza rajta! Ha tudsz más helyet ahol többet fizetnek akkor mi a francot keresel itt? Akkor irány oda!

A többiek meg még rám haragszanak hogy de bunkó vagyok hogy beszélek vele. De miért hogy beszélek vele? Hát azt állítja tud jobb helyet és ezzel nem elégedett. Hát akkor? Hát akkor hülye ha itt van!

Ja hogy a „jobb helyre” nem vennék fel? Hát akkor meg nem tud jobb helyet. Az a jobb hely ahova fel is vesznek. Én is szívesen lennék Habony Árpád féle munkanélküli milliárdos, de sajnos nem tehetem.

Ha meg csak a pofája jár akkor meg fogja be. Kamukra ki kíváncsi.

2015. máj. 27. 12:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, csak úgy kíváncsiságból, hány éves vagy, hányszor voltál gazdasági okokból leépítve és kerültél munkanélkülire, és hány munkahelyed volt eddig kényszerből?

Persze, a nyafogás nem old meg semmit, de mindenkinek meg kell élnie valamiből, és elég szánalmas, ahogy kihasználják az embereket. Igen, szánalmas, hogy hiába dolgozunk, a pénzünk kb. semmit nem ér. Hiába gyűjt valakit, nem tud már hitellel sem lakást venni, vagy csak olyat, ami összedől. És ezzel nagyon sok munkáltató visszaél. És az sem mentesíti őket, hogy megmondják, hogy ez van.

2015. máj. 27. 23:25
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Annyit még hozzátennék, hogy azért "rinyál" mert a nálunk "hangyányival" fejlettebb országokban teljesen megszokott és elfogadott sztrájkot, demonstrációkat, munkabeszüntetést, (ami ilyen esetekben egyébként az egyetlen eszköz a végletes kizsákmányolás ellen)

nálunk elbocsájtással jutalmazzák.

Megtehetik, mert hiába törvénytelen, a magyar törvények mindig a bűnözőket védik.

És megtehetik, mert vagy nincs szakszervezet, vagy megveszik őket kilóra.

Úgyhogy ha minden más módszert, és eszközt elvesznek tőlük, akkor csak a puszta szavak maradnak meg neki, hogy duzzog magában, lapátolja a főnökének a lóvét az 5. mercire, otthon meg zsíros kenyérből se lakik jól.

2015. máj. 28. 04:29
 13/19 A kérdező kommentje:

Két dolog!!!!

1. Nem MAGÁBAN duzzog. Magában tőlem duzzoghat, de hangosan duzzog én meg marhára nem vagyok kíváncsi a pofázására meg a gondjaira. Én is ott ugyanazt a munkát végzem pont ugyanannyiért nekem is lóg a belem és üres a bukszám, de nem pofázom tele a világot., mert k**ra nem kíváncsi rá senki. C'est la vie, egyéni szoc probléma, forduljon fel.

2. Még ha a duzzogást a főnök is hallaná, de nem hallja. Az fenn ül egy légkondis irodában és fogalma sincs az egészről. Nekünk duzzog akik semmiről se tehetünk, és ugyanazt a répát szopjuk?

????

HOgy van ez?

És még egyszer: ajtó nyitva el lehet menni.

csak a puszta szavak maradnak meg neki, hogy duzzog magában,

2015. máj. 28. 11:18
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Veled biztos, hogy nem dolgoznék együtt kedves kérdező!

Nem szeretem az olyan embereket, akik utálatosak, és szűklátókörüek.

Azért rinyál a munkatársad, mert érzi a bőrén azt hogy szánalmas fizetésért kényszerből megy el ilyen munkára és nem azért mert az állásinterjún azzal fejtette ki a véleményét...Hogy már az óvodába is béka volt a jele, meg mindig is arról álmodott hogy anyagokat mozgasson...

OFF:

Magyarországot a multik kizsákmányolják! Elég csak ha felmész egy munkakereső portálra, többnyire mit látsz: árufeltöltő meg komissiózó...

Ez mind azért van, mert beengedték ide a multi cégeket Magyarországra.

Kapcsolatokon múlik minden itt!

Legtöbb olyan ember, akikkel együtt dolgoztam inkább elmegy irodai munkát végezni 80.000ft-ért, és ül a légkondis irodába, de legalább nem szakad meg és jó érzéssel tölti el a gondolatait hogy másnap érdemes bemenni megint dolgozni.

Magyarországon azt, aki gyártósoron dolgozik nem fizetik meg eléggé, pedig ezekből a bérrabszolgákból élnek a cégek és nem a mérnökből meg a műszakvezetőkből, ők értéket nem teremtenek. Aki valóban ténylegesen munkát végezz, az teremt értéket!

Szükség volna több sávos adókulcsrendszerre M.o-nak.

Bocs az Off-ért!

2015. okt. 26. 00:15
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet piszkálni a multikat meg lehet örülni is nekik, ők az olcsó munkaerőt keresik, és emberek tömegeit tudják foglalkoztatni a méreteik miatt, és viszonylag alacsony áron kínálják a termékeiket is ahhoz képest, amennyibe egyébként kis cégeknél kerül ugyanaz. Hiszen a nagyobb mennyiség előállítása mindig olcsóbb, mint a kis szériás gyártás. A lakosság zöme alacsony bérből kell, hogy megéljen, nem tudja megfizetni a magas árakat, emiatt rá vagyunk szorulva a multikra is, ugyanakkor cserébe tudomásul kell venni, hogy zömük a munkaerőn spórol legtöbbet. A dolgozó meg tűri (és igen, mondja a magáét), amíg nem kap jobb ajánlatot, amiért érdemes váltani.

Kínában még nálunk is olcsóbb a munkaerő, ezért vannak cégek, akik meg innen inkább oda települnek át, az meg nem érdekli őket, hogy itt emberek százait-ezreit... teszik ezzel a lépésükkel utcára.

2015. okt. 26. 12:18
 16/19 anonim ***** válasza:

Egyébként az egész vállalkozás egyszerű és összetett feladat, csak egy jó ötlet kell hozzá, és belevágni.

Elkezded kicsiben az ötletet megvalósítani, majd szétnézel a lehetőségek között, pályázatokat írsz meg és ha elnyersz egyet, akkor kaphatsz uniós támogatást és ha embereket veszel fel, akkor rengeteg adókedvezményt is pluszba.

A vállalkozások zöme Magyarországon, azért nem működik, mert az ötleteket eladják sok milliárd forintért külföldnek és egyszerűbb eladni valamit, mint hogy itthon megvalósítani azt és még az ükunokának is biztosítva lenne a jövője.

2015. nov. 18. 07:42
 17/19 anonim ***** válasza:

"Egyébként az egész vállalkozás egyszerű és összetett feladat, csak egy jó ötlet kell hozzá, és belevágni.

Elkezded kicsiben az ötletet megvalósítani, majd szétnézel a lehetőségek között, pályázatokat írsz meg és ha elnyersz egyet, akkor kaphatsz uniós támogatást és ha embereket veszel fel, akkor rengeteg adókedvezményt is pluszba.

A vállalkozások zöme Magyarországon, azért nem működik, mert az ötleteket eladják sok milliárd forintért külföldnek és egyszerűbb eladni valamit, mint hogy itthon megvalósítani azt és még az ükunokának is biztosítva lenne a jövője."

Leginkább azért nem működik sok vállalkozás itthon, mert itthon az a lényeg, hogy nyalod-e a helyi csókos seggét.

2018. márc. 4. 15:34
 18/19 anonim ***** válasza:

"Nem értek egyet sehol sem jogo ez a panasz, mert egy munkahely se börtön.

Akinek nem tetszik, az ajtó nyitva, elmegy szépen.

Ha meg nincs hova menni, akkor meg örüljön hogy ez is van és fogja be.

ahol teljesen jogos is ez a panasz,"

Te jó ég te normális vagy?Ha jogos a panasz miért fogja be?Atya ég ez csont pszichopátia.

2018. júl. 19. 13:32
 19/19 Mr.Bab válasza:
Régi kérdés de válaszolok! Te fogyatékos aberrált kuki vagy kérdező!Ez a válaszom!
2023. máj. 5. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!