A síkhülye munkatársnőm ma vágta el előttem az esélyt, hogy valaha is angolul jelenjen meg könyvem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Úgy hagytam a facebookomat, és arra a csajra, aki kint dolgozik a kiadónál, és segített volna nekem benne ráírt a nevemben. És úgy csinálta, mintha hajtanék rá.
És most meg nem beszél velem a nő, és nekem ez volt az utolsó esélyem a külföldi megjelenésre. Vége, ennyi.
2015. máj. 22. 20:19
1/12 anonim válasza:
Írsz neki egy üzenetet, melyben elmagyarázod, hogy mi történt és bocsánatot kérsz. Ha olyan jó a műved, akkor meg fognak bocsátani.
2/12 A kérdező kommentje:
Írtam neki, nem reagál rá.
2015. máj. 22. 20:25
4/12 anonim válasza:
Ezt meg miért csinálta a "kedves" kolléganő?
5/12 anonim válasza:
Kell neked facebookozni a munkahelyen
6/12 A kérdező kommentje:
Mert mindenáron összeakar hozni nekem egy párkapcsolatot. -.-
2015. máj. 22. 20:39
7/12 anonim válasza:
Hűha, na ez aztán a minden lében kanál liba. Mondd meg neki határozottan, hogy a te párkapcsolataidért te vagy a felelős, ő maradjon ki ezekből. Egyrészt hogy jön ahhoz, hogy a facebookodba belenézzen, másrészt meg hogy a nevedben írogasson másnak, pláne ilyeneket?
Egyébként értem, mennyire nehéz az ilyen síkhülye munkatársakat kezelni, nekem is van egy.
8/12 A kérdező kommentje:
Ja, és ezzel még a karrieremet is eltolta.
2015. máj. 22. 21:02
9/12 anonim válasza:
ha igazán jó a könyved akkor más kiadó is kiadja majd. vagy ha nem még mindig ott van az amazon kindle. ezek szerint tudsz angolul úgyhogy guglizz és rájösz nincs is ez veszve
10/12 FüligJimmy88 válasza:
Ha már ennyire jó fej akart lenni, akkor igazán ráírhatna a kiadóra az ő profiljáról is, és kifejthetné, hogy ő szabta el ezt a dolgot és te nem vagy hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!