LIBABŐR Szerintem ismeritek a Libabőr sorozatokat (R. L. Stine). Én azt hallottam, hogy angolul még vagy negyven kötete van. Ezeket valaha lefordítják magyarra? Vagy már készülnek, vagy mi van?
Figyelt kérdés
Előre is köszi :).2014. ápr. 19. 14:31
1/3 anonim válasza:
Angolul eléggé sok kötete van,de nem hinném, hogy magyarra le fogják őket fordítani.
Ami eddig le lett fordítva, az már jó néhány éves, ha ki akarná adni a kiadó a többit is, akkor egyfolytában adták volna ki őket.
2/3 anonim válasza:
Összesen kb.211 Libabőr kötet van és folyamatosan jönnek még ki. A 211-ből 16 van lefordítva magyarra. Nem tervezik lefordítani az eddig megjelenteket, talán majd amik ezután jönnek ki, de nem látok sok reményt.
3/3 anonim válasza:
Tudom, hogy már régi a kérdés, de most a Könyvmolyképzőn előkészületben van az első három rész, gondolom, ha elég nagy az érdeklődés, akkor kiadják az összes korábban magyarra lefordított részt, sőt, talán pár újat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!