Csendesebb embernek esélye sincs semmilyen munkára?
Figyelt kérdés
Csendesebb alatt azt kell érteni hogy halkabb beszédű vagyok, nem vagyok nagyszájú, viszont szerintem megbízható vagyok. Ha kérdeznek normálisan tudok válaszolni. De a nagyobb szájú emberek jobban érvényesülnek, mert ilyeneknek van munkájuk.2015. máj. 21. 14:52
1/5 anonim válasza:
De van. Én sem vagyok hangos típusú ember. Halk a beszédem, (de azért jól érthető) viszont elég határozott vagyok, és szerintem inkább ezt keresi egy munkálató, nem a hangos kollégákat. Ami viszont igaz, hogy a hangosabbak nyilván határozottabbnak tűnnek... :) Légy magabiztos és határozott, a hangodon nem kell emelni!
2/5 anonim válasza:
ettől még lehet belőled remek mérnök, orvos, közgazdász, asztalos, kőműves stb.
Én ha munkáltató lennék akkor első körben kiszórnám a nagypofájú egócsászár fas.zagyerekeket. Nem hangban kell nagynak lenni, hanem tudásban.
3/5 anonim válasza:
Egy kezemen meg tudom számolni hány párbeszédet folytatok le egy nap alatt, mégis egész jól élek
5/5 anonim válasza:
Én is csendes vagyok, sőt félénk, visszahúzódó. Munkát könnyen találok mindig... csak amiatt hogy ilyen vagyok kiutálnak mindenhol a munkatársak. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!