Más közmunkásokkal is megkülönböztetve bánnak? Adminisztrátorként dolgozom és úgy érzem hogy kb. semmibe vesznek.
Figyelt kérdés
2015. máj. 20. 14:48
11/15 anonim válasza:
Én is adminisztrátor vagyok közmunkán, középfokú végzettségem van, de lenéznek, hogy nekem nincs semmim, örüljek, hogy 51.000 Ft-ot kapok. Sokszor van, hogy 10-12 órázok, de egy órát minimum pluszba ott kell maradni, sose jöhetek el, ha lejárt a 8 óra munkaidő...
12/15 anonim válasza:
11-es: minek maradsz ott a munkaidőn túl? Letelik a 8 órás munkaidő, akkor szépen hazamész, olyan nincs, hogy nem jöhetsz el. Dolgoztam közmunkában, egyszer akartak túlóráztatni, közöltem nem érek rá, eljöttem, megoldották, igaz nem tetszett a kolléganőnek, de ő azért kapta a fizetését és nem annyit, mint én. Milyen végzettséged van, hogy csak ilyen keveset kapsz?
13/15 anonim válasza:
Mert kötelező ott maradni... Sokszor másnak a munkáját is meg kell csinálni.
Érettségim van meg gyors és gépírás, szövegszerkesztés szakmám. Egyik ismerősöm egy érettségivel kap az önkormányzatnál 67-et, pedig nem csinál semmit, mert nem lehet semmit rábízni, mert buta mint a tök, egész nap nyomkodja a telefonját...
14/15 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy kötelező maradni, pláne ennyi pénzért, más munkáját meg ne csináld meg, csinálja meg az akié, esetleg rontsd el, hogy legközelebb ne akarják veled megcsináltatni. Vagy tegyél panaszt a munkaügyiben, és kérd magad másik helyre. Azért a gépírásra illene megadni a 67 ezret, mint pl. adatrögzítő, nálunk ahhoz igazították a munkaköröket, kinek milyen papírja volt.
15/15 anonim válasza:
ugyanez vagyok pepitába! 2019 februárjáig maradok, és 3 évet húztam le ebben a programban! és nagyon megvisel lelkileg és sokat sírok! és nem értem miért bántanak, amikor én bántok senkit! Szörnyű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!