Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy mondjam meg a host...

Hogy mondjam meg a host anyukámnak, hogy fel szeretnék mondani?

Figyelt kérdés

Au pair vagyok, márciusban jöttem ki, és úgy beszéltem meg a családdal, hogy év végéig maradok. A szerződésben nincsenek dátumok, ez csak szóbeli megállapodás volt, és úgy mondtam, hogy körülbelül addig.

A húgom most érettségizik, és úgy beszéltük meg, hogy év végéig dolgozik otthon, utána kiköltözik ő is, és együtt keresünk majd albérletet. Viszont ballagásra rengeteg pénzt kapott, és azt mondta, szeretne abból kijönni, és akkor otthon mégse dolgozna, hanem már itt kint. Én is szívesebben laknék minél hamarabb saját albérletben, több személyes térrel. Úgy mennénk, hogy én hazamegyek előtte pár napra, a cuccaimat itt hagynám, aztán együtt jövünk vissza, és utána már költöznék is. Júliusra néztünk repülőjegyet, már csak le kéne foglalni, de még nem beszéltem a host családommal. Az a helyzet, hogy én vagyok az első au pairjük, és látom rajtuk, hogy nagyon igyekeznek, hogy én itt boldog legyek, és nem szeretném, hogy azt higgyék, hogy azért lépek le hamarabb, mert rosszul érzem magam velük. Hogyan adjam elő nekik ezt, hogy ne bántsam meg őket? Nem rég mentek el rokonlátogatóba, majd holnap estefele jönnek haza.

2015. máj. 16. 20:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Fúj, dehogy :D Pocsék a kézügyességem, pont annyira lennék jó műkörmösnek, amennyire te magyartanárnak a csodás írásképeddel :D Gyógypedagógus végzettségem van, és most, hogy erre válaszoltam, már leállíthatod magad, nem vagyok rád kíváncsi.
2015. máj. 16. 21:35
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
ahhoz kepest hogy megjartad kulfoldot (ha 2 honap kintletet annak lehet nevezni) annyi eszed sincs hogy rajojj hogy angol billentyuzetrol irtam. ha meg nem tetszik valami tiltstal le, arra van a gomb.
2015. máj. 16. 21:40
 13/18 anonim ***** válasza:
26%
az üzenetemre nem válaszolsz. én átvenném a helyed.
2015. máj. 16. 21:48
 14/18 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, nem láttam még, mindjárt válaszolok.
2015. máj. 16. 21:52
 15/18 anonim ***** válasza:
63%
Ha nem
2015. máj. 16. 22:12
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, véletlenül elküldte.

Szóval ha nem állapodtatok meg konkrét dátumban, hogy meddig maradsz, akkor nem vagy köteles tovább maradni, mint ameddig szeretnél. Szerintem tök korrektül csinálod, 3 hónap elég arra, hogy találjanak egy másik lányt a helyedre. Nem hiszem, hogy azt fogják gondolni, hogy miattuk mész el. Mondj el nekik mindent ugyanúgy, ahogy ide leírtad, biztos meg fogják érteni! És ha hazamész, meg utána vissza, feltétlenül vigyél nekik valami magyar nyalánkságot, de ezt szerintem mondanom se kell :)

Amúgy te 40%-os válaszoló, ritka undorító és lekezelő a stílusod, már ne is haragudj. Miért ítélkezel anélkül, hogy ismernéd ezt a lányt és a húgát? Ártottak ők neked valamit? Itt okoskodsz meg kötekszel, közben meg írni se tudsz, és nem az angol billentyűzetedről van szó, hanem arról, hogy nem tudsz rendesen tagolni egy mondatot.

2015. máj. 16. 22:27
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, hogy nem érzem korrektnek, mert annak érzem én is, csak ha odaállok eléjük azzal, hogy elköltöznék, és már minden meg van szervezve, csak a repülőjegyet kell lefoglalni, az kicsit olyan, mintha a hátuk mögött szervezkedtem volna, vagy nem is tudom :D Biztos fognak tudni mást találni a helyemre, nem arról van szó. Csak azt nem akarom, hogy azt higgyék, hogy előlük akarok menekülni.
2015. máj. 16. 22:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Elköltöztél végül?
2016. jan. 9. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!