Mennyit keresel? Elégedett vagy vele?
Figyelt kérdés
Városnevet és kort is írjatok.2015. máj. 16. 16:55
11/29 anonim válasza:
Változó 80-90 ezer, nem vagyok elégedett vele.
Pécs
Villanyszerelő
12/29 anonim válasza:
Az előző munkahelyemen irodai munkát végeztem, nettó 74 ezerért. Gyes után nem vettek vissza, most napi nettó 3300 Ft- ért robotolok ( közepesen nehéz fizikai munka).
Ez húsz munkanapra 66000 Ft- ra jön ki, mint az első válaszolónál.
Nagyon nem vagyok elégedett vele, de ez van. A csekkek jönnek, a gyerek növésben van, ruházni, etetni kell.
38/nő, Dél- Pest megye
13/29 anonim válasza:
1200 Eurot nettoban takarítással Ludwigshafen/Németország. Ezzel elégedett vagyok, az otthoni titkárnői 94000 ezres fizetésemmel nem voltam.
14/29 anonim válasza:
Nekem meg nem hitték el a berlini 4200-t...
Informatikus
25F
15/29 anonim válasza:
A hogyne, perszét, nem neked írtam, hanem, aki azt álltja, hogy havi 22 millát keres.
17/29 anonim válasza:
65.000 forintot. Cseppet sem vagyok elégedett, se a fizummal, sem a munkahelyemmel.
18/29 anonim válasza:
22, konkrét városnevet nem írok, egy 20.000 fős Bács-Kiskun megyei város.
19/29 anonim válasza:
Azért itt is meglátszik a magyar suttyóság...akarom mondani valóság. Aki nem minimálbért írt, azt le is pontozták :)
20/29 anonim válasza:
OkosTóni89
Hasonlót akartam írni..., de amíg Magyarországon az a "trend", hogy amíg a szomszéd fűje zöldebb, addig rühellem... meg sem lepődöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!