Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti elvállalnátok egy papirbolt...

Ti elvállalnátok egy papirbolti állást, havi 90 ezer ft-ért?

Figyelt kérdés
Úgy h sokat kellene 11-12 órázni.
2015. máj. 8. 16:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
10: sok helyen sajnos trükköznek, 8 órára bejelentik az embert, de heti 6 napot 12 órázni kell.
2015. máj. 8. 17:20
 12/24 anonim ***** válasza:

- 8 órára, havi 168 órára lennél bejelentve és ennyit is dolgoznál 12 órákban, szabadnapokkal?

- Minden hétköznap 8 órára lennél bejelentve, de ezen felül elvárnák, hogy még maradj bent túlórázni?

Ezeket a túlórákat kifizetnék?

Én havi 80-at kapok napi 8 óráért, ha lenne lehetőségem pénzért túlórázni azt is vállalnám és a 12 órás munkaidő sok szabadnappal is jó dolog (korábban dolgoztam így) szóval az első két esetben a helyedben mindenképp mennék.

Akkor meggondolandó, ha a 8 óra bejelentett - 12 óra tényleges a fizetésben nem mutatkozik meg.

Én 1 év munkanélküliség után ingyenmunkára is elmentem egy ebédért, hátha alkalmaznak rendesen.

Ezt Neked kell tudnod, mi éri meg. Ha nem jó, még mindig le lehet lépni.

2015. máj. 8. 17:28
 13/24 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.

11-es: Igen, ez igaz, pl. ott van a tetves CBA, na oda SENKI ne menjen dolgozni :)

Akkor előbb meg kell kérdezni, hogy a ledolgozott órák ténylegesen fel vannak-e vezetve. Vagy elvállalja a Kérdező, dolgozik két hetet, akkor már látja, hogy mennyire tisztességes a bolt. Ha tényleg normálisan, trükközések nélkül megy a dolog, akkor nem rossz ez a meló.

2015. máj. 8. 17:44
 14/24 A kérdező kommentje:

Na, köszönöm a válaszokat!

Hivtak ,és elvállaltam!

3 hónap próbaidő, de azt is fizetik.

Aztmondta hogy változó a beosztás, de ha pl-ul 2 napot dolgozok egymás után 11-12 órába, akkor a következő kettő szabad.....ha úgy van szombaton is, mert ugye plázában van....na mindegy 90 ezer jól jön mindenképp majd, csak remélem jófejek lesznek a munkatársak, mondjuk mindenhol vannak hülyék, meg kláttak is párszor már, mert néhányszor bejártam abba az üzletbe.

2015. máj. 8. 17:58
 15/24 A kérdező kommentje:
aztmondta minden fehéren megy náluk...
2015. máj. 8. 17:58
 16/24 anonim ***** válasza:
Ez teljesen oké így.
2015. máj. 9. 16:35
 17/24 A kérdező kommentje:
És szerintetek mire figyeljek, hogy megnyerő, szimpatikus legyek a kollégáknak? Izgulok.....
2015. máj. 9. 17:51
 18/24 anonim ***** válasza:

" 3 hónap próbaidő, de azt is fizetik."

Ezt így külön említeni kell, hogy fizetik? Ez így természetes, ez a szabály.

Tán van ahol 3 honapig nem fizetnek? Nem hiszem.

2015. máj. 10. 13:11
 19/24 anonim ***** válasza:
18: valahol nem fizetik a próbaidőt...
2015. máj. 10. 13:25
 20/24 A kérdező kommentje:
Segitsetek:D Izgulok:D Szimpatikus akarok lenni
2015. máj. 10. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!