Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek mihez kezdjek?

Szerintetek mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Külföldi vagyok,Magyarországra jöttem élni és dolgozni.Először 2hónapot dolgoztam egy idősek otthonába,az ápolási fekvő osztályon,most pedig átmentem a körházba gondoltam könnyebb lesz ott,azon belül a belgyógyászatra,de még csak 2hete dolgozok ott,de fizikailag kibîrhatatlan,főleg úgy h pályakezdő nővér vagyok,azt sem tudom sokszor h mit csináljak,azt amihez értek is. Teljesen kivagyok,gondolkozok h át kellene menni más osztályra,de nincs hely a könnyebb osztályokon,már odáig jutottam h átmegyek másik városba,ha ott lenne könnyebb osztály,csakhogy félek h nem vesznek fel amiatt h ott 2hó jogviszonyom meg itt a kórházba is kevés ideig leszek...de egyszerűn nem vagyok a toppon szakmailag se és ezt sehol nem értik meg h pályakezdő vagyok.Mindenért kapok,mindenért.Mi van azzal h meg akarják tartani a nővéreket mert hiány van???Kétségbe vagyok esve.Más szakmára éveket kell tanulni és ha egy ilyen hiányban lévő szakmával nem lehet elhelyezkedni akkor milyen szakmával?
2015. máj. 5. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Olyanokra nincs szükség, akik szakmailag nincsenek a "toppon".
2015. máj. 5. 20:09
 2/3 A kérdező kommentje:
jah értem,akkor gondolom akinek van szakmája az még az anyja hasába tanulta meg...
2015. máj. 5. 20:30
 3/3 Gábor t ***** válasza:

Szia. Azért ne keseredj el. Mint a friss jogsi, olyan dolgokra fordítasz energiát és figyelmet , amikre nem kell. Majd bele jössz , egy darabig tényleg szar, de miután már tudsz olvasni a sorok között, eltünnek a problémák, ,, ne hajtsad magad, csak annyit vállalj amennyit bírsz , vagy egy kicsit kevesebbet. Senki nem fog szólni érte és te sem fárasztod le magad teljesen.

Tervezd a napodat, próbáld meg irányítani.

2015. máj. 5. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!