Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nyári gyakorlat, hogyan...

Nyári gyakorlat, hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
Hol/hogyan keressek helyet? Kiválasztok egyet és csak besétálok és rákérdezek? Igazából nem nagyon tudod, hogy működik ez az egész. Tudom hogy soká lesz még nyár, de szeretnék minél hamarabb tisztában lenni a dolgokkal. Meg lehetőleg időben jó helyet találni, mielőtt csak a vackok maradnak.
2014. szept. 13. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:
írsz emailt hogy oda akarsz menni nyári gyakra, mehet-e a dolog. 99%-ban azt mondják hogy oké, gyere. De meg kell kérdezni a fizetést, mert 2/3-ban nem adnak fizut. Olyan helyet keress ahol adnak fizetést.
2014. szept. 13. 19:09
 2/6 A kérdező kommentje:

Nekem az se baj, ha nem fizetnek. Leginkább úgyis csak láb alatt lennék.

Szakmai tárgyak csak harmad évtől vannak, az első két év csak alapozó tárgyak, szóval max kávéfőzésre meg söprögetésre leszek jó sajnos. :(

2014. szept. 13. 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:
te nagyon nem látod át kérdező mi a szakmai gyak lényege.Így is úgy is kávét fogsz főzni, legalább akkor pénzért csináld. Ingyen dolgozni bárhova felvesznek.
2014. szept. 13. 19:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Valóban nem, ezért is tettem fel a kérdést, hátha valaki felhomályosít.
2014. szept. 13. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Én bementem anno az iparkamarához és megkérdeztem azt aki az oktatással foglalkozik, hogy nem tudna-e nekem helyet mondani, ahova mehetnék gyakorlatra. Felhívta egy ismerősét, odaadta a telefont és másnap már kezdtem is.

Fizetésről nem beszéltünk, de végül a 6 hétre kaptam 40k-t ami azért nem is rossz ahhoz képest, hogy nem minden nap voltam bent és sokszor hamarabb leléptem. Tapasztalatszerzésnek meg egész jó volt.

Viszont az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy én a harmadik év utáni nyáron mentem gyakorlatra (négy éves a képzésünk) úgyhogy nem volt kínai amit láttam és csak szakmai dolgokat csináltam. Egyszer nem főztem kávét, vagy takarítottam...

2014. szept. 13. 21:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Én e-mailt írtam eddig, oda ahova szerettem volna menni. Ha arra nem válaszolnak, akkor telefon. Nálunk nem nyári gyakorlat van, hanem az utolsó szemeszter mind a 12 hete gyakorlat. Fizut nem kapunk érte természetesen. Más ismerősöm sem kapott. Örülj ha te fogsz :)
2014. szept. 17. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!