Tolakodó munkatárssal mit kezdjek?
Nagyon zavar az egyik férfi munkatársam. Konkrétan nem nyomul,de már nagyon idegesit. Napjába többször köszön ugy,h becézget pl kicsi viki,kérdezi naponta többször is h mi a helyzet és kőzbe becézget. Nem veszi észre magát h pofákat vágok mikir mondom semmi. Multkor beszolt h köszöntem ám,mert nem köszöntem vossza 7edjere. Akkor mondtam h nem vagyok papagáj h egy nap 30x köszöngessek mert annyiszor jössz el mellettem. De ugyan ugy csinálja tovább.
Zavar h megkérdezi h szoknyába jöttem dolgozni,mert látta a buszon abba vagyok. Meg multkor azt is megjegyezte h a vádlimon látszott h nem borotváltam le a lábam.
Szerintem tetszek neki,mikor odakerültem a céghez az akkori barátommal együtt ő 1 honapon belül dobott, de azota van uj barátom lassan 1 éve,ezt tudja is. Olyanokat megjegyez ha a barátom kijön elém a buszmegállóba h testőr jött elém. Szoltam már érte h nem a testőrőm hanem a kedvesem,mi van abban ha ki jőn elém mert szeret,ha neked lenne csajod te biztos azért mennél ki elé mert őrizgetni kell.
Egyébként tipikuan olyan pasi aki 30xen felül még szűz,mert csunya,nők a melohelyen rőhögnek rajta.
2 éve lessz h itt dolgozok és már nincs türelmem ehez az emberhez.
Fönöknek nem tudnék szolni h zaklat,mert konkrétan nem csinálja,de nekem vhogy már ez is az.
Elkerülni se tudom sajnos.
"Fönöknek nem tudnék szolni h zaklat,mert konkrétan nem csinálja"
De igen. Ez zaklatásnak minősül. Nyugodtan szólj a főnöködnek.
El nem hiszem, hogy a barátodat ez nem zavarja. Szólj neki, vagy más férfi ismerősödnek. Valaki csak helyre teszi, ha te már nem mered. Csak tudnám miért van az, hogy egy ilyen tahó nyugodtan zaklathatja a női munkatársakat, de senki nem mer neki lekeverni egy hatalmas pofont. Azzal, hogy hagyod magad, vagy nem csinálsz érdemben semmit, az ő viselkedését támogatod.
Volt aki azt tanácsolta, hogy a barátod és a haverjai...Ezt nagyon nem tanácsolnám! Véletlenül elesik a kollégád, akár csak ijedtében is és beveri a fejét, koponyacsonttörés vagy más és akkor faxa kis letöltőt kap az egész kompánia, veled együtt (, mint felbújtó.) Az sem számít, ha hozzá sem értek, elég ha azt hazudja, hogy meglökték. A bíró, ha neki hisz, akkor nektek reszeltek.
Inkább okosan kell ezt csinálni. Beszéld meg a barátoddal, hogy le akarod rázni, adjon neked egy hét "szabadságot". A tolakodóval meg hozz össze egy-két randit. Étterem, mozi, ajándékok, stb. Jól húzd le, ahol csak lehet. Pl. legdrágább italok rendelése, kikönyörögni valami drága ruhát a kirakatból, nagy lakmárkozás. És persze mindeközben feltünően parasztul viselkedni. Megjegyzést tenni embrekre, csámcsogva enni, hangosan pukizni. Lehet, hogy egy hét sem kell, hogy leszálljon rólad. Utána meg a kollégáknak mesélni, hogy milyen smucig volt, még egy fagyit sem akart venni. Még a cégtől is elmenekül ez után.
A barátomnak semmiképp nem akarok szolni,mert elég féltékeny tipus,és mint irtam konkrétan nem aklat csak tul kedves és nagyon irritál már. Mióta ott dolgozok ezt csinálja. Figyeltem h mással is ilyen e-pl becézgetve köszön,de nem. Mert gondoltam arra is h ő alapba ilyen.
Megveretni se akarom,mert tényleg egy csunya hapsi,aki a kutyának se kell,és sztem ezt tudja is magáról. Hál istennek soha nem kért randit vagy ilyesmit,gondolom tisztába van vele h nem vagyunk ugymond egy szinten.
A fönök is tudja amugy h oda szokott jönni megkérdezni h mi a helyzet,de mivel elvile nem lehet beszélgetni,mindig elküldöm h nem lehet beszélgetni,vagy mint irtam flegmán pofákat vágva válaszolom h semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!