Molesztálnak a munkahelyemen, mit tegyek?
Egyik kollégám, mikor nincsenek szemtanúk folyton fogdos. Én mindig ellenkezem,ütöm,lefogom a kezét stb.. Már kértem szépen és egyéb módon, a főnökömnek is elmondtam de Ő ezt a dolgot könnyedén vette meg elvicceli.Mi tévő legyek?
25/L
Egyetértek, ha a főnök nem áll melléd, állj ki magadért határozottan. Ne kicsit üss, hanem nagyot, lökd neki a falnak, emeld fel a hangod, ordíts rá, hogy hagyjon békén, ne molesztáljon.
Most valószínűleg azért csinálja mindezt nyugodtan, mert látja, hogy lehet. Ha kiállsz magadért, visszavesz.
A többi kollégád tud arról, hogy mit művel ez a szemét alak? Tőlük is kérhetnél segítséget, illetve nekik sem ártana tudni, hogy milyen emberrel dolgoznak együtt.
ne bunyózzál mert ha visszakapod neked fog jobban fájni, Egy nő vagy szemben egy férfival, esélytelen vagy vele szemben
Vegyél és használj gázsprayt inkább és fuss a legközelebbi segitségért és hivd a rendőrséget ha erőszakosan megtámadnak
Amennyiben a fönökség nem foglalkozik a dologgal közöld, hogy feljelentést fogsz tenni szexuális zaklatásért a rendőrségen
Amennyiben továbbra is zaklat tedd meg a feljelentést vagy válts munkahelyet
Azon vagyok , hogy minél előbb találjak új munka helyet... Az a baj, hogy nagyobb teremt és hát nem sok esélyem van vele szemben. Legutóbb is arcon vágtam olyankor lefog...
Köszönöm a segítő válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!