Hogyan lehetnék boncmester?
A boncmester egyedül dolgozik?
Pontosan mi a munkája?
Milyen végzettség kell hozzá?
Mennyit dolgoznak?
Mennyit keresnek ezzel?
Hátrány ha nő vagyok?
A magánéletben hátrány ha valaki boncmester? Pl nem igazán lehet mesélni mi volt a munkában, nem?
Esetleg furának néznétek azt a fiatal nőt aki boncmester akar lenni?
Vannak egyéb hullákkal foglalkozó állások?
Az életre szóló lelki sérülés nekem is erős egy kicsit, az tény, hogy hozzánk jártak a diplomás nővér/dietetikus hallgatók kötelező bonctermi látogatásra, kevesen bírták. Az is igaz, hogy a boncmestereink ilyenkor sportot űztek abból, hogy minél jobban kikészítsék őket.:-(
Boncoltam elképzelhetetlenül alulfejlett, többféle veleszületett betegségben szenvedő gyereket, koraszülött, falatnyi kisbabát, és tökéletesen egészséges, (akkor) velem egykorú, csinos fiatal nőt, aki fogamzásgátló ritka mellékhatásába halt bele. Ilyesmiket nehéz kiheverni...
9-es! Mondjuk, lehet hogy gyógytornász.
A lelki traumáról meg:
be nem tenném oda a lábam. A vágóhidat sem bírom, és ott sem birok megmaradni, ahol tudom hogy meghalt valaki, szal......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!