Egy férfi főnök mondhat ilyet a női kollégának?
Helyzet a következő: 50-es férfi főnök, 30-as kollegina. Jóban vannak, közvetlen a kapcsolatuk. A főnökúr időnként szeret hülyéskedni a kolleginákkal, de megvan ennek a maga bája, és persze senki nem veszi komolyan.
Valamelyik nap ez a párbeszéd hangzott el közöttük:
Főnök:... de azért remélem még a flörtjeink megmaradnak közöttük.
Kollegina: Persze, az mindig jöhet! :)
Főnök: Vagy esetleg lehet kialakul majd több is?..
Kollegina (lányos zavarában): Majd meglátjuk.
Szerintetek ez még belefér egy ilyen kapcsolatba? Vagy ez már sok?
Köszi a válaszokat!
Hihihi :)
Az 50-es lehet abban reménykedik hogy megfeketeti a 30-as kolleginát :D
Ez mindenhol megvan a világon. Magáncég ez, multi?
Hát a végén ez lesz a flört eredménye :)
Nem fér bele.
A hülyéskedés nem egyenlő a flörtöléssel.
Köszi a gyors válaszokat.
Állami cég, egy kis hivatal, és senki nem gondolná a főnökúrról, hogy ilyen ambíciói lennének, épp azért lepett meg ez a beszólás! :)
Másodiknak mondanám, hogy "hülyéskedés" alatt én a finom flörtölést értem, de ez szerintem sem az volt.
NE vegyétek már annyira komolyan, vannak olyan típusú emberek akik szeretnek szexuális vicceket megejteni.
Az nem férne bele ha a nőt akarata ellenére szexuálisan zaklatná és erőszakoskodna, de mivel itt ilyenről szó nincs ezért belefér!
Most azért lettem lepontozva mert azt írtam hogy az nem férne bele ha a nőt akarata ellenére zaklatnák és erőszakoskodnának vele?
Aztaaa... most már tudom hogy nem bennem van a hiba. :)
"NE vegyétek már annyira komolyan, vannak olyan típusú emberek akik szeretnek szexuális vicceket megejteni. "
De ne a munkahelyen tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!