A főnökömet leostobáztam és egy férfi nemiszervhez hasonlítottam, szerintetek van még jövőm a cégnél?
A főnököm egy rosszindulatú,a maga módján ostoba ember,már a sokadik ilyen húzása volt hogy ok nékül kóstolgatott,kiadott egy faladatott,melyet a beosztottaimmal lelkismeretesen elvégeztettem.
Ezután elkezdett hőzöngeni,hogy milyen rosszul dolgoztunk erre ki bukott belőlem"hogy te ostoba férfi nemi szerv"
te kérted hogy így csináljuk.
Szerintetek ezek után van még keresnivalóm a cégnél?
Ha tudnád mennyi bu*i ilyen főnök van...
Igazából nem szabad ilyen konkrétan elküldeni, szégyenhelyzetbe kell hozni, hogy a beosztottjai előtt kelljen "lealacsonyodnia" és persze ezt kollektívan csinálni mert egy embert ki lehet rúgni de többet azért nem.
én jobb voltam akkor :)
én tökéletesen diszkréten ráveettem, hogy lássa be saját magának, hogy ő volt a hülye, nekem ki sem kellett mondanom :)
Szerintem simán maradhatsz. Ha szembe mersz szállni a "főnök" (de szerintem senki sem főnök csak munkáltató legfeljebb)k*cs*gs*g*vel akkor az még az előnyödre is válhat. Általában Én is megszoktam ezeket még tenni az elején. Meg kell nézni, hogy mekkora a tűrőképessége, mi az amit meg lehet és meg is kell tenni ilyen esetekben. A szavaidból arra következtetek, hogy egy hölgy vagy.
Le a kalappal előtted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!