Egy munkahelyen a nyalós kategória ha a főnököt és sleppjét köszöntik a dolgozók szülinapján és mást nem? Most vagy mindenkit vagy senkit rosszul gondolnám?
Egy munkahelyen nem úgy illenék hogy a szülinapot vagy minden dolgozó esetében tartsunk meg vagy senkinél?
Mert azt hogy a főnököt és a hozzá közel álló ingyenélő sleppet köszöntik és nyalják a valagukat a többiek meg le vannak szarva az furcsa nekem.
A takarító gondnok vagy más mezei dolgozó (aki még dolgozik is tényleg) az le van szarva. De a főnök haverjai akik papíron ott dolgoznak bejönnek délre eltűnnek kettőkor semmit a világon nem csinálnak csak osztják az észt (már ha ráérnek bokros teendőik és seggvakarásuk mellett) na azoknak aztán jár az ünneplés. És ott áll a dolgozók színe-java (TISZTELET a kivételnek pl. magamnak…) és széles mosolyok közepette megy az isten éltessen. Nyalás jó bő nyállal, úgy kell azt.
Undorító férgek hada. Máshol is ez megy?
Több olyan kollégám van, akik csak akkor tudták, mikor van szülinapom, névnapom, amikor a főnökük voltam. Amikor változott a munkaköröm, rögtön elfelejtették:-)
Hozzáteszem, nem vártam el senkitől, hogy akár csak egy SMS-t is írjon. Viszont a köszöntgetéseken nagyon nehezemre esett visszafojtanom a vigyorgást, mert pontosan tudtam, kinél miről szól ez a dolog, és kik lesznek azok, akik azonnal elfelejtik a dátumokat, amint nem leszek "felettük". Csak azt nem tudták, hogy nálam ez kifejezetten rossz pont, utálom, ha valaki annyira hülyének néz, hogy nálam nyalizással lehet előnyre szert tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!