Egy munkahelyen a nyalós kategória ha a főnököt és sleppjét köszöntik a dolgozók szülinapján és mást nem? Most vagy mindenkit vagy senkit rosszul gondolnám?
Egy munkahelyen nem úgy illenék hogy a szülinapot vagy minden dolgozó esetében tartsunk meg vagy senkinél?
Mert azt hogy a főnököt és a hozzá közel álló ingyenélő sleppet köszöntik és nyalják a valagukat a többiek meg le vannak szarva az furcsa nekem.
A takarító gondnok vagy más mezei dolgozó (aki még dolgozik is tényleg) az le van szarva. De a főnök haverjai akik papíron ott dolgoznak bejönnek délre eltűnnek kettőkor semmit a világon nem csinálnak csak osztják az észt (már ha ráérnek bokros teendőik és seggvakarásuk mellett) na azoknak aztán jár az ünneplés. És ott áll a dolgozók színe-java (TISZTELET a kivételnek pl. magamnak…) és széles mosolyok közepette megy az isten éltessen. Nyalás jó bő nyállal, úgy kell azt.
Undorító férgek hada. Máshol is ez megy?
Ezt a kérdést nem gondolhatod komolyan. Parancsba nem adják hogy köszönteni kell. Maguktól natürlich.
"Ki dönti el, hogy a főnök haverjait is fel kell köszönteni? Ha a dolgozók, akkor az nyalizás."
Hát én azt el nem tudom képzelni nekem a főnök aszongya: te Janikám! Fel kéne már köszönteni ezt a Józsit!
Miért ő köszönt tán engem? Vagy bárkit? És egyébként is ki nekem a Józsi? Senki. Mit köszöngessem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!