Miért kellett beszólnia? Most ettől jobban érezte
magát?
Figyelt kérdés
Az Auchanban dolgozom árufeltöltőként. Hozzátenném, hogy mint diákmunkás. A lényeg az, hogy tegnap épp szemeteltem a polcról, amikor belefutottam börtönt megjárt, több tárgyból bukott volt osztálytársamba a középsuliból, akit csak nagy nehezen sikerült átrugdosni az érettségiig. "Szia. Auchanban dolgozol? Ennyire vitted...." - lesajnálóan nézett és gúnyosan kiröhögött. Egy olyan ember, aki nem is ismer, azt se tudja, hogy mi van velem. Meg egyébként is... miért kell lenézni az árufeltöltőket? Ha nem lennének árufeltöltők, nem lenne áru, amit elvihetne! Ha nem lennének takarítók, koszos lenne a bolt. És így tovább..Azóta ezen kattogok és nem értem, miért okozott ez örömöt neki.
Fogalmi problémák vannak. Én nem ítéltem el senkit, egyszerűen csak leírtam, amit róla tudok. Az szerintem nem bűn. Ha mondjuk én láttam volna meg őt a munkahelyén, nem mentem volna oda hozzá, hogy "Ennyire vitted?".... Más ismerősöm is dolgozik kereskedelemben, ha találkozom velük, mindig jókat szoktunk beszélgetni. Ugyanúgy boschos ismerőseim vannak, egytől egyig mind rendes, dolgos emberek.
2015. ápr. 12. 13:58
12/20 A kérdező kommentje:
És ácsi! Nem szálltam el magamtól! Nem célom életem végéig itt dolgozni, ez csak egy darabig szól, amíg elegendő pénzt össze nem gyűjtök egy másik sulihoz. Nem tartom az árufeltöltő munkát hű de menőnek, viszont én szeretem csinálni és a kollégáimmal is jól kijövök. Valamivel változatosabb, mint a szalagmunka...azt nem bírnám elviselni. Van itt amúgy valamelyikőtök, aki gyárban dolgozik?
2015. ápr. 12. 14:03
13/20 anonim válasza:
Húha micsoda trauma, hogy leszólt egy bukott börtönviselt ember. Igazi úriember akinek a szavát egyetemi professzorok is "eszik".
2015. ápr. 12. 14:07
14/20 anonim válasza:
Biztos van itt olyan, aki gyarban dolgozik, de nem hisztizik, ha beszolnak neki.
Nem hiszem el, hogy ezen nem lehet tullepni.
2015. ápr. 12. 14:09
15/20 A kérdező kommentje:
Túlléptem rajta, csak válaszolok a ti válaszaitokra. Szerintem azt szabad....
2015. ápr. 12. 14:36
16/20 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem hiszem el, hogy ilyen életunt, fásult emberek vannak ezen az oldalon, akik csak gunyoros hozzászólásokat tudni írni... egy-kettő kivételével
2015. ápr. 12. 14:38
17/20 anonim válasza:
Akkor elmagyarazom...
A tullepest nem arra ertettem/ertettuk, hogy valaszolgatsz, hanem arra, hogy eleve kitetted ide ezt a kerdest. Hogy annyira beserultel, hogy kepes voltal ezert idejonni onigazolasert. Bukta.
2015. ápr. 12. 15:07
18/20 A kérdező kommentje:
Nem önigazolásért, hogy mindenáron csak nekem van igazam ebben a szituban. A gondolkodásmódját akartam a ti segítségetekkel megfejteni... bár mindig is lesznek olyanok, akik valamiért beszólnak/utálnak... talán tényleg túlreagáltam. Elvégre ő már nem is emlékszik rá, hogy találkozott velem, akkor én miért kattogok ezen?
Köszönöm az eddigi válaszokat, de már ne írjatok a kérdéshez!
További szép napot!
2015. ápr. 12. 15:10
19/20 anonim válasza:
Neked is további szép napot!
2015. ápr. 12. 15:30
20/20 anonim válasza:
Higgadj le! Nem az a fontos, hogy mit mondanak, hanem az, hogy ki mondta.
Egyáltalán mire vitte a beszólogató osztálytársad?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!