Erre most mit kellett volna válaszolni?
Röhögcséltünk a kollégákkal, mikor bejött a főnök, és rosszallóan megkérdezte: "Nem zavarja magukat, hogy itt vagyok?"
Én meg azt válaszoltam, hogy Nem!, erre lebaszott. A "DE!" jobb lett volna?
Simán kirúgtalak volna a helyében.
Lehet, hogy a következő hét folyamán erre sor is kerül, mert nem hiszem hogy ennyiben hagyná a tekintélyén esett csorbát. Minden ember helyettesíthető, és a helyekért sorban állás van a bejáratnál.
Már bocs, de a mai Magyarországon hogy engedheti meg magának bármilyen dolgozó azt a luxust, és hogy lehet valakinek ennyi esze, hogy ilyen paraszt módon válaszoljon a munkaadójának?
Igaz, hogy kevés a munkahely, de akinek van gerince, az nem sz.arja össze magát a főnöktől. Az önbecsülés fontosabb, nagyon-nagyon fontos.
Egyébként nem írtad, hogy röhögés közben dolgoztatok-e. Mert ha igen, akkor végképp igazad van. Sose változz meg, inkább a munkádat veszítsd el, mint a büszkeséged. Munkád lehet még, de ha csúszómászó, talpnyaló féreg leszel a melóért... annál még a halál is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!