Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki hogyan vészelte át, amikor...

Ki hogyan vészelte át, amikor a határozott idejű munkából el kellett mennie? Hogyan támogatott lelkileg a család?

Figyelt kérdés

A munkáltató és mindenki sajnálja, hogy el kell mennem.

Illik ilyenkor búcsúzóul adnom a munkáltatónak, kedvesebb munkatársaknak adnom valamit?

Milyenek a kilátások ezek után?

Olyan munkahelyet képzeljetek el, ahová jól beilleszkedtetek, sikeresen beletanultatok a munkába.

És a család hogyan ad erőt?

2014. aug. 26. 12:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Ilyen esetbe szerintem nem kell lelki támogatás. Minek? Már amikor aláírtad a munkaszerződésedet, tudtad hogy melyik napon fog megválni tőled a cég.

Már előtte min. négy hónappal el kellett volna kezdened új munkahelyet keresni.

A határozott idejűbe ez a lényeg. Tudod, hogy mettől meddig. Érteném a panaszod, ha egyik percről a másikra, villámcsapásszerűen mondták volna, hogy menj. Ám itt nem ez történt.

A hogyan továbbra meg annyi a válaszom, hogy úgy ahogy felkészültél rá. Ha sehogy, akkor állj neki.

2014. aug. 26. 12:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Fel is készülök rá, mivel nem most megyek el, hanem 3 hónap múlva, és addig keresek munkát!

Tehát nem kell rögtön elítélni, mert most tartok annál a folyamatnál, hogy felkészülök rá és keresek új munkát...

2014. aug. 26. 13:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb, mintha egyik napról a másikra csak úgy kirúgják az embert mondvacsinált indokokkal. Amikor letelt határozott idejű szerződésem kaptam csokit, sütit, cukrot és fél tucat ajánlólevelet amivel pár hét alatt találtam új munkát, úgyhogy nem igazán voltam letörve.
2014. aug. 26. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!