Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek, hogy jobban...

Mit tegyek, hogy jobban érezzem magam?

Figyelt kérdés

Sajnos munkahelyen nem szóltak, hogy ma korábban kéne bemennem. Egy órával kezdés után hívták a barátomat, hogy hol vagyok, mert velem még csak beszélni sincs gusztusuk, úgy haragszanak. A főnöknőmtől kezdve az összes kolléganőmön át, és mindenki állítja, de szóltak. De hogy mikor, és én mit mondtam rá, arra már nem emlékszik senki.

Hétfőn döntik el, mi lesz velem, kirúgnak vagy maradhatok, de mindkét esetben tartozom nekik egy bocsánatkéréssel.

Mit tegyek, hogy ne legyek rosszul magamtól, olyan hibásnak érzem magam :(

2015. márc. 27. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Ácsi!

Miért utálnak?

Ha nem szóltak, és így akarnak most kib.szni veled, akkor miért magadtól vagy rosszul?

Vagy valamit félreértelmeztem?

2015. márc. 27. 13:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem érezném hibásnak magamat a helyedben. Ha nem szóltak, az ő saruk. Ha ki akarnak rúgni, nyugodtan rúgjanak, majd keresek egy jobb munkahelyet.
2015. márc. 27. 13:45
 3/7 A kérdező kommentje:

Csak ők állítják, hogy mondták. Nyilván van más a helyemre, és valahogy meg kell szabadulni tőlem.

Sajnos engem bánt, mivel szükségem volna arra a pénzre

2015. márc. 27. 13:45
 4/7 Vickyli válasza:
100%
Nem tartom szep dolognak a munkaadodtol, hogy a baratodat hivja es nem teged, ha veled van megbeszellni valoja! Ha 100%-ig tudod, hogy nem szoltak neked, es mindenki rajtad kivül pedig allitja, h deeeee ök szoltak, akkor az is lehet a dologban,hogy ellened fordultak, ezzel segitve azt, h elbocsaltsanak! Mit döntenek el hetfön pontosan??? Miert is akarnak kirugni??? Mi a pontos oka? Az, h nem szoltak neked es te elkestel? Mert akkor jobb is, ha megszabadulsz az ilyen munkahelytöl es kollegaktol! Egyebkent, ha szoltak is, es te nem figyeltel ra ugy oda, vagy elfelejtetted, hat akkor ejtettel egy hibat, elkestel, isteneeem hat emberböl vagyunk! Ha valaki teged emiatt elbocsalt, akkor tegye meg! En a helyedben azert a kirugas elött 4szem közt beszellnek a fönökömmel, h tulajdon keppen mi is all az egesz mögött, mert, hogy te egyszer elkesel, az nem ok az ilyen viselkedesre, sem az elbocsaltasra! Kitartas! Vicky
2015. márc. 27. 13:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha kirúgnak csapjál hisztit.
2015. márc. 27. 17:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Na hisztit inkább ne csapjon, legfeljebb küldje el a főnökét melegebb éghajlatra.
2015. márc. 27. 22:19
 7/7 anonim válasza:

Mi lett az eset vége?

Tisztázódott a félreértés?

2015. ápr. 11. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!