Szerintetek mit kellene tennem, hogy jobban érezzem magam?
Az utóbbi 1-2 évben nagyon sok minden összejött és emiatt mostanában gyakran szomorú vagyok.
- A családom egyértelműen a tudtomra adta, hogy az Öcsémet jobban szeretik, mint engem, mert én korán kollégiumba kerültem, ő meg itthon van.
- A gimis "barátaim" sorra eltűntek, megszakadtak a kapcsolatok, az egyetemen pedig nem találtam igazi barátokat csak haverféléket akikkel szünetekben elvagyunk de semmi extra.
- Egyedül lakom
- A párommal is megromlott, ellaposodott a kapcsolaunk, előfordul hogy akkor is magányosnak érzem magam ha épp vele vagyok
- Nagyon szeretem amit tanulok de elbizonytalanodtam hogy vajon tényleg ez e a helyes út számomra
- A hobbiaim sincsenek már, egyedül nincs kedvem semmihez
- Magamba forduló és zárkózott lettem
Nem tudom mit tehetnék hogy újra olyan vidám legyek mint régen, nincs kivel beszélgetnem ezekről és egyedül úgy érzem nem látom át kellőképpen a dolgokat...Ti hogy látjátok?
Szia!
Lehet, hogy jot tenne egy ks kornyezetvaltozas, nekem az segitett bizonyos dolgokon,persze ez nem megoldas mindenre,de hasznos lehet.Ha szereted,amit tanulsz,akkor mi bizonytalanit el? Hogy a paroddal megromlott a viszony,azon meg konnyen lehet segiteni:
A- beszeljetek meg a dolgot,hatha lesz valtozas
B- koszonjetek el
Es szerintem nem vagy igazabol magadbafordulo,mert szeretnel errol beszelni valakivel es ez jo. :)
Remelem hamarosan vidamra fordulnak a dolgok arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!