Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kéne tennem, hogy jobban...

Mit kéne tennem, hogy jobban érezzem magam?

Figyelt kérdés
A problémát az okozza, hogy 16 éves lány létemre 183 cm-re nőttem. Utálom, gyűlölöm, nem tudom elviselni, hogy mindenkire le kell néznem és még a legtöbb fiú is alacsonyabb nálam. Kisebbségi komplexusom van ez miatt, szorongok, alig tudok másra gondolni, ha emberek között vagyok. Mindig igyekszem összehúzni magam, és ezért a tartásommal is problémák vannak, vagyis még gázabb az egész... Egyébként szerintem nem lennék csúnya, mindig ápolt a megjelenésem és az alakom is szép, vékony vagyok. De gigantikus magasságom miatt nem tudom értékelni ezt sem. Mit tegyek, hogy elfogadjam magam? Szerintetek nagyon rossz, ha egy lány ilyen magas?
2010. aug. 21. 09:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem olyan nagy gond az! Azt írod magadról, hogy "Egyébként szerintem nem lennék csúnya, mindig ápolt a megjelenésem és az alakom is szép, vékony vagyok." , nem gondolkoztál esetleg azon, hogy belekóstolj a modell szakmába vagy mondjuk kipróbálhatnád a kézilabdát esetleg kosarazhatnál is. Ez mind mind olyan terület ahol a magas emberek tudnak érvényesülni.

Szerintem próbáld kihozni a legtöbbet abból, hogy ilyen magas vagy és ne legyél miatta szomorú.

2010. aug. 21. 09:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Vicces, hogy ezt írod, mert a kérdésbe először azt is legépeltem, hogy egy modellügynökség honlapján olvastam, hogy a min. magasság 173 cm, a maximum 180, és hogy ez is kétségbeejtett. De aztán kitöröltem, mert én valójában egyáltalán nem akarnék modell lenni, nem is értem, miért mentem egyáltalán arra az oldalra. Mindegy, lényeg hogy hidegen hagy az ilyesmi, atletikus alkat sem vagyok, nem akarok se sportoló, se modell lenni.
2010. aug. 21. 09:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Kisebbségi komplexusod van, ez nekem vicces. Mit szóljak én a 156 centimmel? Mindig utolsó vagyok a tornasorban, megalázó. A fiúk meg csak nőnek, nőnek egyre magasabbra.

Szerintem járjál el drukkolni sportmeccsekre, ott sok jó nagy darab fiú van. Esetleg lehetnél kosármeccseken pompomlány, ha olyan csinos vagy, - hat-tíz egyforma lánnyal együtt biztos jól mutatnátok. Én büszke lennék a helyedben magamra, és magabiztosan megtanulnék táncolni, mert ebben élvezet van, ami rendbe teszi a hangulatomat.

Neked megfelelő közeget keressél!

Sok sikert!

:D

2010. aug. 21. 10:13
 4/4 köles válasza:
Hát ne keseredj el, az biztos! Nagyon szépek a magas lányok és sok magas fiú is van! Biztos, hogy kicsit nehezebb lesz a párválasztás számodra, mint egy átlagmagasságú nőnek, de nem kell emiatt aggódnod. Legyél büszke magadra és húzd ki magad -ez nagyon anyásan hangzik :-) ,de a púpos lány az tényleg csúnya... Csináld, amit szeretsz, a hobbiból való sport (úszás, kosárlabda,tánc stb.) tényleg jót tenne (A sport közben szervezetünk endorfint termel, ami örömet vált ki.)mind a tartásodnak, mind az önbizalmadnak és itt biztos találsz hozzád hasonlóan magas lányokat és persze fiúkat!
2010. aug. 21. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!