Mit tegyek, hogy jobban érezzem magam?
Az elmúlt időben,nagyon elegem lett mindenből,itthon is folyton csak veszekedés van,a barátom se úgy áll a dolgokhoz ahogy kéne és még a suliban is elég rosszul állnak a dolgaim.
Tudom,most ez így elsőre nem tűnik olyna szörnyűnek,de totál kivagyok merülve,fáradt vagyok a rengeteg tanulástól és én csak arra vágynék,hogy ilyenkor az az egy ember akiről úgy gondolnám,hogy számíthatok rá a barátom és mégis ugyanúgy bánt ha szóvá teszem,hogy legyen velem kedvesebb akkor még neki áll feljebb,egyszerűen nem bír normálisan viselkedni velem,pár jó szóra vágynék,de még annyit se kapok:(
Inkább még jobban felidegesít.
Napok óta nem alszom rendesen,nem tudom mit tehetnék,hogy végre jobban érezzem magam...
Nagyon régen éreztem magam ennyire rosszul:(
legszívesebben minden percben csak sírnék és bemenekülnék a szobámba,magamra húznám a paplant és ki sem jönnék egy ideig...
Ti mit tesztek ilyenkor?
Én ilyenkor mennék el egy buliba, kicsit alkoholizálni.
Arról pedig megvan a véleményem, hogy a barátod nem vigasztal..
Hát nem is tudom, hogyan írjam le, de egy szóval kifejezve: bunkó a barátod. Ha tudja, hogy rossz a kedved, akkor mi az, hogy nem vigasztal? Még azokat is próbálom vigasztalni, akik amúgy máskor le se szarnak. Hát ha még lenne párom.
Vagy ez az új divat? Ennyire öreg még nem lehetek.. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy vannak, akik ilyenek a párjukkal.
Én megértelek téged. Nálunk is gyakori a veszekedés. Amiatt nem szoktam szomorú lenni, de van, hogy csak egyszerűen rám tör ez az érzés, és pár napig semminek se tudok örülni. Azután visszaáll minden.
Kicsit ki kellene mozdulnod, szervezni ismerősökkel egy több napos túrát, utazást a nyár miatt. Pár nap távol mindentől csodákra képes.
Egy dolog lebegjen a szemed előtt.
Ha nem te vagy a "gonosz", ha nem miattad vannak a veszekedések, akkor ugyan miért érzed magad te szarul? :)
Ha szeretnéd jobban érezni magad, akkor lehetséges, hogy előbb meg kellene tudjad, mi miért történik az életben. Miért veszekszik valaki, miért nem megértő valaki és folytathatnám.
Elárulod menyi idős vagy? Utána folytatom. :)
üdv
25/F
Szia! 11:36 vagyok.
Köszönöm, muszáj voltam tudni a korod.
Először szeretném azért elmondani, hogy nekem nem volt még "párkapcsolatom". Amit írni fogok, azt annak a mintájára teszem, ahogyan hozzáálltam az engem bántókhoz és túl önző emberekhez. Nagyon egyszerű a dolog, csupán kis önvizsgálatra és önfegyelemre van szükség, természetesen gyakorlással, mert először minden nehéz. Előző hsz. ban leírtam, hogy ha nem te követed el a rosszat, amiből a veszekedés és miegymás következik, akkor semmi értelme nincsen magadat rágnod. Ha a párod szívózik veled, próbálj meg ugyanúgy higgadt maradni, hiszen nem te bántod őt, de ha elönt a harag, méreg, akkor sajnos ugyanolyan vagy te is mint ő, nem toleráns. Nem tehet arról, hogy ilyen a vérmérséklete, te viszont - ha jól következtetek - "okosabb" vagy. Használd ezt a tudást. Megértést kell tanúsíts legalább neked, és akkor higgy nekem hamar megnyugszol, csak végig kell gondolnod magadban a helyzetet, minden "nézőpontot", és találni fogsz egy olyat, ahol nincs okod a bánkódásra, fáradtság ide vagy oda. Tudod ha te is átveszed a "gonoszkodást", mert nem bírod a nyomást, akkor komoly problémákkal fogsz/fogtok találkozni. Az emberek bűne az önzőség, de tévedésből követik el ezt a bűnt, mert azt hiszik ez a természetes. Nem az, mi nem állatok vagyunk, tehát önzetlennek kell lennünk a megfelelő együttélés miatt, az legyen család, kisebb közösségek, ország és maga a bolygó. Azért hoztam fel az önzést, mert minden negatív emberi tulajdonság arra az egyre vezethető vissza, mindegyik abból növi ki magát, de ha ezt észrevettük, akkor tudunk változtatni. Az ember képes megformálni személyiségét, sőt el is tudja hagyni azt teljesen, ami nem az érzéketlenséggel egyenlő, hanem pont a teljes és hibátlan önzetlenséggel. Tudunk logikusan gondolkodni, tedd meg az önelemzés alatt és könnyen felismered, hogy a nyugalom mindennél többet ér. Nagyon sok ember van ilyen problémával mint te, nem hiába. "Nagyszabású" dolog van a háttérben meghúzódva, amiről az emberek nagyja mit sem sejt. Totális tévedésben vannak, és ezért is van a sok szenvedés, gyűlölködés, ha körbe nézünk. Végezetül ajánlanék egy könyvet, ami felfedi a valóságot, és megadja a lehetőséget, hogy tisztán láthassuk az igazságot, az élet igazságát. Használd egészséggel, de kérlek ne ítéld el cím alapján. Nem olyan hosszú, enyhe türelmet igényel, de mély figyelmet.
üdv
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!