Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Menjek Kanadába a Sziklás-hegy...

Menjek Kanadába a Sziklás-hegységbe mosogatófiúnak vagy Budapesten dolgozzak pénzügyi kontrollerként a világ egyik legnagyobb befektetési bankjánál?

Figyelt kérdés

Mindkét lehetőséget nyitva hagytam es most en donthetek. A kanadai munkaert 750e-t kapnek ha levonjuk a kolcsont amit felvettem h kimehessek. A banknal pedig 350 brutto lenne a fizetes. A szuleim nem tudnak tamogatni es szivesen tamogatnam!oket is. A kanadai penzbol lehet kikoltoznek Daniaba es szerencset probalnek szakmai teren a BSc diplomammal es dan nyelvtudasommal.

Szeretnek jol donteni.

Felek hogy bedaralja a lelkem a bank

Felek hogy kanadaban nem adodnak jo lehetosegek, nem sporolok a penzemmel elegge es a magyarok szar arcok lesznek.

De kozben szivesen elnek olyan eletet, amit egy bankari elet sejtet, szivesen epitenem a karrrierem mert nagyon itt az ideje es ezert tanultam, illetve akarmilyen stresszes ezzel megismernem a tozsdei termekeket.

2015. márc. 24. 23:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kanada!
2015. márc. 25. 16:23
 12/17 anonim ***** válasza:

Szóval a kanadai pénz 4 hónapra van.Milyen beosztással,marad-e idő munkán kívül másra is?

És főleg;jogilag tiszta a helyzet?

Talán inkább azt az állást választanám,ami ritkábban adódik,még ha az kevesebbet is fizet.

2015. ápr. 5. 16:30
 13/17 A kérdező kommentje:
Változott a helyzet. Ha most visszamondom Kanadát, többet nem mehetek ezen cégen keresztül se Kanadába se az USA-ba. Ráadásul én a tábori környezetben biztosan otthonosan érzem magam. Most jöttem haza egy gyerektáborból ezt az alapján mondom. Gyerekkori álmom megtudni, hogy jó bankár lennék-e, de a legutóbbi tapasztalatom egy multinál elég negatív volt.
2015. ápr. 6. 01:04
 14/17 anonim ***** válasza:

Akkor már a kanadait el is fogadtad ezek szerint,ugye?

Utána meg ha nem is ugyanaz a bank,de másik majd adna lehetőséget.

A bank Dániában van akkor,vagy még bonyolultabb?

Egyáltalán,miért félsz olyantól,hogy a magyarok ....arcok lesznek?Nem is nagyon lesz időd magyarokat keresni a munka után csak 4 hónap alatt.

Vagy ez a mosogatás magyar táborban van?Bár oda lenne elég jeletkező helyből is,az biztos.

2015. ápr. 6. 01:41
 15/17 A kérdező kommentje:

Kanada megyek. A táborban 5 magyar kollégám es valamikyen szinten egy csapat leszunk, es remelem!ez a csapat jo lesz.

Utana mennék Dániába dolgozni bármit. De szivesen inditanék!egy

2015. ápr. 8. 09:28
 16/17 A kérdező kommentje:
Egy Táboroztato ceget kesobb.
2015. ápr. 8. 09:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Azóta?
febr. 4. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!