Menjek Kanadába a Sziklás-hegységbe mosogatófiúnak vagy Budapesten dolgozzak pénzügyi kontrollerként a világ egyik legnagyobb befektetési bankjánál?
Mindkét lehetőséget nyitva hagytam es most en donthetek. A kanadai munkaert 750e-t kapnek ha levonjuk a kolcsont amit felvettem h kimehessek. A banknal pedig 350 brutto lenne a fizetes. A szuleim nem tudnak tamogatni es szivesen tamogatnam!oket is. A kanadai penzbol lehet kikoltoznek Daniaba es szerencset probalnek szakmai teren a BSc diplomammal es dan nyelvtudasommal.
Szeretnek jol donteni.
Felek hogy bedaralja a lelkem a bank
Felek hogy kanadaban nem adodnak jo lehetosegek, nem sporolok a penzemmel elegge es a magyarok szar arcok lesznek.
De kozben szivesen elnek olyan eletet, amit egy bankari elet sejtet, szivesen epitenem a karrrierem mert nagyon itt az ideje es ezert tanultam, illetve akarmilyen stresszes ezzel megismernem a tozsdei termekeket.
Amit Kanada ellen felsoroltál, igazánól nagyon gyerekes, szinte ilyen legyenvalamikifogásom félelmek. Pl. mi az, hogy félsz, mhogy elkdöltöd a pénzed? Ne költsd el bakker, tedd be bankba azt a részét, amihez nem akarsz hozzáférni, utald haza. Szararcok lesznek a kinti magyarok? Nem csak 2 él kint belőlük, biztos találsz magadnak társaságot. Eldolgozgatsz kint 1 évet akár mosogatóként, ha tényleg ennyi sokat fizetnek (bár nekem a kb. 750e/hó csak mosogatásért valahogy irreálisnak tűnik, nyilván lejön beleőle a lakhatás, étkezés, de akkor is)
Bankba dolgozni 1 év múlva is miért ne mehetnél?
A banknál is szépen növekedne a fizud idővel és szakmailag fejlődnél. Aztán ha lesz pénzed akkor simán nyaralhatsz Kanadában vagy ahol kedved tartja.
A mosogatás sehova se vezet. Persze ha még nincs folyékony nyelvtudás akkor oké.
Kanada 4 honapra szol augusztus vegeig es az emlitett osszeg is erre a 4 honapra osszesen, nem havonta.
Van olyan haverom aki szerint a bankba bekerulni nehezebb es meg kellene ragadnom a lehetoseget, mert utana kioregszem az ilyen jo palyakezdo lehetosegekbol, illetve hogy Kanadaba akkor is felvennenek 1 ev mulva ha kiderul hogy a bank bedaralna engem. Mar 3szor voltam az USA-ban ilyen szezonalis munkaskent de Kanadaban es a nyugati parton meg nem. Illetve multinal is dolgoztam mar 1 evet.
Borzasztoan fut a kalandvagy az osszes rizikoval egyutt, mert izgalmas dolgokat lehetne kihozni kanadából. Imádom a kulturajukat, a termeszeti tajakat arrafele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!