Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csak Békés megyében ilyen...

Csak Békés megyében ilyen bunkók az emberek, vagy ez általános jelenség?

Figyelt kérdés

Boltban dolgozok (dohánybolt, de ne keverjétek ide a politikát, csak egy alkalmazott vagyok) és az emberek szinte sosem köszönnek.

Bejön valaki, hallhatóan, vidáman köszönök: Jó napot!

Vevő: Kis kék Golden Gate.

Utána lévő ember:

Én: Jó napot!

Vevő: Igen, narancssárga Pall Mall-t kérek.

Én tudom, hogy sok hely teli van bunkó eladókkal, akik sosem köszönnek, de ha én veszem a fáradtságot, és minden egyes bejövő embernek köszönök, és elköszönök, ha elmegy, ha kávézik, azt mondom egészségére, ha sorsjegyet vesz, sok sikert kívánok, szerintem ha van pár ilyen eladó, azoknak minimum visszavakkantok egy köszönést, vagy én gondolom rosszul? Én is ember vagyok! Ne értsétek félre, természetesen nálam is megesik, hogy nem vagyok jó kedvű, mert van valami bajom, de még ha nem is fogadom kitörő örömmel a vevőt, köszönök, és elköszönök, illetve ha látom, hogy beszélgetne, még egy mosolyt is megeresztek és bólogatok.

De ezt az elemi udvariasságot nem kapom vissza...

2015. márc. 24. 12:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hé, na ne vitázzatok :)

Ez csak egy kérdés, ez csak a GYIK :)

2015. márc. 24. 13:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
nem, zala megyében a legbunkóbbak.
2015. márc. 24. 13:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Mindenhol vannak ilyen bunkók. Hozzátartozik a magyar mentalitáshoz.
2015. márc. 27. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!