Ti szerintetek az ciki ha munka után ezt csinálom?
Ismröseim, barátaim azt mondják hogy ciki hogy én munka után mindig boltba megyek:Hazafele beugrog a Hofer be vagy A Billába venni egy tálca sört vagy ásványvizet,vagy ami épp kell,esetleg az anyám helyett bevásárlok.És ez ciki! De miért!?
21/f Azt mondják nem kéne minden nap 50_100eurot elkölteni(nem mintha annyit költenék)
"megláttya"
Kérem, valahogy távolítsuk el azt a kommentet, borzasztóan bántja a szemem. :( :D
Mi az amit ciki vásárolni?
:?
Ilyen hülyeségről még nem hallottam... Ciki vásárolni. Anno amíg egyetemre jártam én is szinte naponta jártam vásárolni és nem zavart senkit sem a környezetemben. Sokszor még jöttek is velem.
Fura barátaid vannak.
Cikinek én mondjuk a wc papírt érzem :D
Amúgy én is mindig munka / suli után vásárolok, és több ismerősöm is. Ez a legegyszerűbb, mert nem kell többször elindulni.
Barátom egyszer a főnökével ment wc papírt venni, de nem érezték gáznak.
Szerintem csak "hülye" ismerőseid vannak.
Jesszus, felnőhetnének a haverjaid, ha szerintük ez ciki. Másrészről te meg miért nem sz.rod le, hogy ki mit gondol?
Válts társaságot, vagy szokd meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!