Ti szerintetek az ciki ha munka után ezt csinálom?
Figyelt kérdés
Ismröseim, barátaim azt mondják hogy ciki hogy én munka után mindig boltba megyek:Hazafele beugrog a Hofer be vagy A Billába venni egy tálca sört vagy ásványvizet,vagy ami épp kell,esetleg az anyám helyett bevásárlok.És ez ciki! De miért!?
21/f Azt mondják nem kéne minden nap 50_100eurot elkölteni(nem mintha annyit költenék)
2015. márc. 16. 15:28
2/19 A kérdező kommentje:
Akkor irigyek
vagy mi?
2015. márc. 16. 15:34
4/19 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Akkor mész el bevásárolni mikor az időd engedi.
5/19 anonim válasza:
Dehogy ciki! Jó hülye és lusta barátaid vannak, akikne leesne a gyűrű az ujjukról, ha segítenének egy kicsit az anyukájuknak (és később a feleségüknek).
6/19 anonim válasza:
Sok idióta ember mindenbe beleszól, ez nem cikiség, ciki az lenne ha a buszon vizelnél.
7/19 A kérdező kommentje:
Nem,normálisak csak egyik nap elmentema haverhoz sörözgetni és aszonya;mivan a Billába vetted a sört.?
Igen akciós volt csak 49€ tálcástul!
Ő:Kimegyünk az autómhoz mert elfogyott a sör , erre ö megláttya a aznapi bevásárlásom:Na mi van már a kaját is te veszed,nem vagy te feleség!(arra celzott hogy papucs vagyok) ezt idéztem,pontosan!
2015. márc. 16. 15:42
8/19 anonim válasza:
Elég nyomoronc haverjaid vannak ha ilyeneket szólnak be :)
9/19 A kérdező kommentje:
Hát ö egy szókimondó ember ,az biztos!
De ez benne a tisztelni valo
2015. márc. 16. 15:46
10/19 anonim válasza:
A páromra is mondták már papucs, mert ő bevásárol, ha kell. Nem vagy papucs, ez lenne a normális dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!