Ti görbén néznétek rám emiatt a munkahelyen?
Vagy csinálnátok így?
A munkahelyen a felmosót a wc kagylóban mostam ki, mert nagyon koszos volt a beton padlótól, hiába mostam ki a vödörben már ötször, még akkor is azonnal bemocskolta a vizet, úgyhogy gondoltam, ráhúzom a vécét, és lenyomva tartom a gombot, hogy folyó vízzel öblítse. Nagyon hamar tiszta is lett. Nem ért bele a vécében álló vízbe, csak a tiszta folyt át rajta.
Baj az, hogyha a vécében mosom ki a felmosót? Így a leghatékonyabb, és nem is kell annyi víz, mintha a vödörben áztatnám.
Ne csináld igy többet légyszives,Mert Nem illö!!!
NEM jo...
Munkahelyen te aggódsz a vízszámla miatt? Ki a fenét érdekel, hogy hogy a leghasznosabb?
Otthon is a wc-ben mosod ki a felmosót?
néznék egyet:DD
de hol dolgozol,hogy ennyire dzsuvás a padló??
Fogadok, hogy leb.szott emiatt valami higiénianáci, akit hamarosan kezelni fognak egy otthonban. Láttam ilyen embert, az almát 15x megmosta szappannal a mosdóban, és olyan tömény domesztosz szag volt a lakásában, hogy kihalt minden mikroorganizmus.
Szerintem vegyél ki egy darab sz.r a wc-ből, és tedd bele a táskájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!