Mi a véleményetek egy olyan munkatársról aki kijelenti ezen a munkahelyen senki se csinál semmit csak kizárólag ő – és még komolyan is gondolja?
Negyvenes nő, se férje se gyereke se kutyája se macskája. Ronda mint a bűn.
Kijelenti: ezen a munkahelyen sz**rt se csinál senki senki se dolgozik, csak és kizárólag ő egyedül. Mindenki sz**ik bele mindenbe, bezzeg ő hazaviszi a munkát és még a hétvégén is, mikor a többiek a seggüket meresztik, dolgozik. Ő, a világ mártírja.
És ha ő nem lenne, mi lenne ezzel a hellyel.
És még komolyan is gondolja.
Hányszor hallottuk ezt? Ezerszer.
Mostanában még durvábbakat is megenged magának, idézem egy munka kapcsán mit mondott: „Ezt a munkát bárki meg tudná csinálni, miért én csinálom, van itt ez a csomó barom, csinálják ők”.
Az a csomó barom = a kollegái.
Ti mit mondanátok egy ilyennek? Egyáltalán érdemes egy ilyen idiótával leállni? Aki saját elcseszett hulladék életének frusztrációját itt éli ki? És a munkahelyen él – mert más élete nincs neki?
"Negyvenes nő, se férje se gyereke se kutyája se macskája. Ronda mint a bűn. "
Csak tudnám, ennek mi köze a szituációhoz és mindahhoz, amit kérdezel?
Mondjuk aki hétvégén képes azzal foglalkozni hogy bemegy megnézni hogy pénteken a takarítók hogy takarítottak (noha ez nem dolga nincs is hozzá köze tulajdonképpen) ott már felmerül a kérdés: más dolga nincs a hétvégén az ilyennek? Mondjuk család hobbi ilyesmi?
Én hétvégén azt is elfelejtem hogy a melóhely létezik egyáltalán. Ott a család ott a sport, ezer más dolgom van, de ha semmi dolgom se lenne mint segget vakarni otthon, ingyen és kérés nélkül a mhely ügyeivel akkor se foglalkoznék.
Egy minden lében kanál öregedő 3,14csa akinek pókhálós a bukszája és farokéhsége van, de nem kap és tudja már nem is fog kapni életében. KÉrdés valaha is volt-e dolga farokkal. Sztem nem.
Ennyi.
És próbálja kitölteni az űrt mindenféle baromsággal.
Na igen ám csak ő az összes dolgozóra együtt mondja hogy mindenki dologtalan here-nem csak rám.
És ugye teljesen reális és életszerű hogy egy helyen ahol 30-an dolgoznak ott csak egy van, csak egy a legény a gáton, a többi meg lopja a napot.
Másképp nem is lehet, csak így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!