Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan munkatársról aki kijelenti ezen a munkahelyen senki se csinál semmit csak kizárólag ő – és még komolyan is gondolja?

Figyelt kérdés

Negyvenes nő, se férje se gyereke se kutyája se macskája. Ronda mint a bűn.

Kijelenti: ezen a munkahelyen sz**rt se csinál senki senki se dolgozik, csak és kizárólag ő egyedül. Mindenki sz**ik bele mindenbe, bezzeg ő hazaviszi a munkát és még a hétvégén is, mikor a többiek a seggüket meresztik, dolgozik. Ő, a világ mártírja.

És ha ő nem lenne, mi lenne ezzel a hellyel.

És még komolyan is gondolja.

Hányszor hallottuk ezt? Ezerszer.

Mostanában még durvábbakat is megenged magának, idézem egy munka kapcsán mit mondott: „Ezt a munkát bárki meg tudná csinálni, miért én csinálom, van itt ez a csomó barom, csinálják ők”.

Az a csomó barom = a kollegái.

Ti mit mondanátok egy ilyennek? Egyáltalán érdemes egy ilyen idiótával leállni? Aki saját elcseszett hulladék életének frusztrációját itt éli ki? És a munkahelyen él – mert más élete nincs neki?

2015. febr. 9. 12:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha nincs semmi igazság abban, amit mond, akkor miért vagy ennyire felháborodva?

Azonkívül szerinted ő hülye, mert otthon is a munkával foglalkozik, bezzeg Te. De mint látjuk Te az "értékes szabadidődet" meg arra használod, hogy őt lejárató kérdéseket írogass ki róla. Ő legalább hasznosan tölti az idejét.

2015. febr. 10. 21:35
 12/14 A kérdező kommentje:

Na álljunk meg. Aki otthon fizetség (és kérés!) nélkül munkával foglalkozik az egy barom.

Ez nem baráti kör, nem szakkör, nem hobbi, ez munka. Azért vagyok itt mert fizetik. És annyit teszek meg amennyiért fizetnek. Egy szalmaszálat se teszek arrébb ha nem fizetik.

"mert otthon is a munkával foglalkozik, bezzeg "

2015. febr. 11. 08:33
 13/14 A kérdező kommentje:
De mondom: a végén ki fog derülni hogy mindeni hülye csak ő helikopter, igaz?
2015. febr. 11. 08:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Megértelek, kérdező, nekem is volt ilyenbkollégám (annyi különbséggel, hogy van kutyája meg macskája).

Folyton mártírkodott, elvállalta mások feladatait is, mást nem is hagyott hozzáférni, hogy utána majd sajnáltassa magát, hogy mennyit dolgozik, és más mindenki haszontalan, és nem csinál semmit.

Bosszantó tud ez lenni. Én se értem a gondolatmenetüket. Nekik rossz, úgyhogy bele kell marni másba is. Örülök, hogy megszabadultam tőle.

Amúgy tényleg fapofával kezd el ajnározni, egyet érteni, vagy nevesd ki.

Amúg akinek nem volt még tapasztalata ilyen kollégához, az nem fogja megérteni, hogy mit szeretnél.

2015. márc. 12. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!