Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen ruhát kell hordani a...

Milyen ruhát kell hordani a munkahelyen?

Figyelt kérdés

Eddig ugye ilyen szakadt csóró egyetemista cuccban jártam mindig és sosem divatoztam (leginkább mert nem volt rá keret).

Most lett egy jó munkám, jó fizuval, és hát fel kell újítani a ruhatáram.

Mit szoktak az emberek irodai munkába hordani? Beszerző leszek egy nagy multinál, nem kell öltönybe meg ilyesmibe menni de azért meg kell jelenni valahogy...

Ha gondoljátok linkeket is küldhettek (cipő nadrág stb)

25/F

2015. febr. 22. 16:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszínű nadrág, hosszú ujjú ing kombóval nem lőhetsz mellé.
2015. febr. 22. 16:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Van egyébként előírás? Mert sok munkahelyen van dress code. Itt találhatsz pár ötletet (google)

[link]

Amúg vásárolni a Vögele-t ajánlom, vagy a C&A-t, de a Tesco-ban is találhatsz megfelelő darabokat elérhető áron.

1. voltam

2015. febr. 22. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Jóféle farmer, pár normálisabb ing, egy zakó is belefér, két márkás edzőcipő, de ne ilyen túracipő kinézetű szart vegyél vagy futócipőt, amiket szoktak a pasik hordani utcán, a jóisten tudja miért. Nincs egy csaj ismerősöd, aki bevinne pár ruhabltba és segítene választani rendes ruhákat?
2015. febr. 22. 17:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy jó kis farmer, ing és pulóver.
2015. febr. 22. 17:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem jó minőségű farmer, illetve hasonló szabású nadrág, és hosszú ujjú ing, illetve elegánsabb pulóver, zakó.

És nem sportcipő persze, hanem valami elegánsabb.

2015. febr. 22. 18:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nem farmert vennék, mert az egy kicsit proli, hanem valamilyen jó minőségű szövet nadrágot.

Nekem ilyenem van:

[link]

És ezt szeretem nagyon. Cipőből egy fekete cipő, de ne lakkos, és ne is nagyon ünneplős, inkább egy sportosabb fazon. Nekem egy fekete velúr van a zarából.

Hosszú ujjú ing leginkább a tuti. De szebb pulóver vagy egy szép nyakas rövidujjú is szóba jöhet.

Plusz egy sportzakó. Abból rengeteg féle van, bármi ami tetszik neked és megy a nadrágodhoz. Vegyél egy szép órát is mindenképpen, mert az nagyon fontos. Én a bőr szíjasakat szeretem. Plusz egy táskát, amivel tudsz menni a munkába. Az sztem egy egyszerű bőrtáska legyen, valami márkás.

2015. febr. 22. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!