Ti melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Jelenleg nincs munkám. Viszont hétfőtől mehetnék vissza az előző munkahelyemre. A gond az, hogy egyszer már megjártam a főnökkel, mert az utolsó hónapban jóval kevesebb fizut kaptam mint amit megbeszéltünk. Aztán egyik napról a másikra bezártunk egy hónapra semmi szabadságpénzt nem kaptunk ki is jelentett. Szóval nem volt fair, de most vár vissza. Azt érzem, ha visszamennék akkor totál madárnak nézne és azt érezné hogy velem bármit megtehet, úgyis maradok neki.Voltam egy másik helyen állásinterjún, ott a gond az, hogy nem játszott a főnök nyílt lapokkal, mikor a fizetésről beszélt annyit mondott, kezdetben minimálbér utána majd meglátja, ha jól dolgozom beszélhetünk emelésről. Igen ám, de a munkaidő is növekedni fog hogy mikor mennyit kell dolgozni csak ímmel-ámmal válaszolt hogy 10-12 óra de változhat ennek meg annak következtében,heti egy szabadnappal. Vendéglátásról van szó, és sok helyen dolgoztam, van viszonyítási alapom, szóval szerintem ez a fizu és ez a munkaidő botrány. Mert oké, dolgozok én 14-15 órát is ha megfizetik. De kellene munka gyorsan... Hétfőn kell kezdenem a régin, hétvégén meg próbanapra kell mennem a másikhoz. Mit csináljak , melyiket válasszam a két szar közül?2015. febr. 25. 10:18
1/1 anonim válasza:
menj el a hétvégén a próbanapra, hétfőn meg kezdjél a régin.
a régi a leírásod alapján még mindig jobbnak hangzik.
közben keress ezerrel másik állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!