2. Szalagmunka egy húsipari cégnél,húsok,húskészítmények csomagolása,2-3 műszak,heti 6 munkanap.
3. Árufeltöltés egy élelmiszer boltban,2 műszak,heti 6 munkanap.
Mindhárom bejelentett munka,a fizetés közel azonos mindegyik helyen. Akinek van valamelyikről saját tapasztalata,szívesen veszem.
2014. ápr. 7. 13:02
1/9 anonim válasza:
Az 1. tűnik a legváltozatosabbnak és kiszámítható a munkaidő. És az külön jó, hogy nem egyedül takarítasz, hanem egy csoport része vagy.
2. nagyon unalmas lehet. A munkakörnyezet sem lehet túl kellemes a hús szaga miatt. A 2-3 műszak miatt nehéz lehet bármit előre tervezni. Ha 3 műszak van, akkor gondolom van ebben éjszaka is, az elég fárasztó lehet.
3. Ez ellen is a két műszak és a 6 munkanap szól.
2014. ápr. 7. 13:09
2/9 anonim válasza:
Szerintem egyértelmű, hogy az 1. Sokkal kevésbé megterhelő, mint a több műszakos munkarend, és ugyanazért a pénzért kell dolgozni vagy nem 6 hanem 5 napot.
2014. ápr. 7. 13:10
3/9 anonim válasza:
Ha bírod a takarítást, akkor valószínűleg az 1. a legjobb, mert szabad a délutánod.
Én ennek ellenére a 3-at választanám, mert utálok takarítani.
2014. ápr. 7. 13:11
4/9 anonim válasza:
Az 1. tűnik a legésszerűbbnek, de a 3. se rossz, ha bírod a több műszakot.
2014. ápr. 7. 13:12
5/9 anonim válasza:
én egyiket sem vállalnám,még akkor se nem lenne munkám..amugy max a 3-as.ha fegyvert fognának a fejemhez
2014. ápr. 7. 13:33
6/9 A kérdező kommentje:
3-as válaszoló,fizikailag értetted, hogy bírom-e vagy úgy, hogy bírom-e, szeretem-e csinálni?
2014. ápr. 7. 13:35
7/9 A kérdező kommentje:
Igazából azért vagyok gondban, mert hajlanék ugyan a takarítás felé, hiszen tényleg változatosabb lehet mint a másik 2, főleg mint a csomagolás,meg az sem mindegy, hogy csak 1 műszak és csak 5 nap,illetve az sem hátrány, hogy sokkal kevesebb emberhez kell alkalmazkodni. Viszont nem nagyon végeztem még fizikai munkát és gondolom, hogy azért elég strapás, pörgős lehet órákon át takarítani. A másik 2 talán könnyebbnek tűnik fizikailag, de lehet, hogy tévedek. Bár takarítottam már, de az csak napi 2-3 óra volt.
2014. ápr. 7. 13:44
8/9 Imola Ágnes válasza:
Én mindenképen az elsőt választanám. Fizikailag mind megterhelő lesz, és pszihésen is leterhel a több műszak. A takarításban még az a jó, hogy általában a főnök nincs minden pillanatban a nyakadon, nem stresszel. Én is takarítottam egyetemista koromban, ki volt adva a terület, meg volt szabva rá az idő, és megvoltak a követelmények. Ha befejeztem egy órával hamarabb, és utánna csak dumáltunk, a főnököt nem érdekelte, ha a minőség is megvolt. Ezen kívül változatos, nem vagy bezárva ugyanazokkal az emberekkel folyamatosan. Ki ezt atkarítja, ki más helyiséget, szerintem az a legjobb a három közzül.
2014. ápr. 7. 14:26
9/9 anonim válasza:
Szerintem a 2. és 3. is megterhelő fizikailag. Sőt talán még jobban, mint az 1.
Takarítani otthon is szoktál gondolom, azt tudod, milyen :)
Viszont szalagmunkánál egy helyben állni (vagy ülni?) folyamatosan órákon át és egy monoton munkát végezni, nagyon megterhelő minden szempontból. Még a wc-re se mehetsz ki, amikor úgy gondolod.
Árufeltöltést gondolom a legmegterhelőbbnek, nemcsak annyi, hogy állsz a polc előtt és kiteszed szépen az árut. Neked cipelni, rakosgatni, átemelni, ide rakni, odarakni a nagyobb dobozokat, amibe össze vannak csomagolva. Szóval ez az igazán megterhelő a 3 közül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!