Melyik munkahelyet választanátok?
1. Alacsonyabb fizetés, de szellemi munka, több szabadidő, a hétvégék szabadok, lehetőség van előrelépni.
2. Magasabb fizetés, de fizikai munka, kevesebb szabadidő, valószínűleg csak a vasárnap szabad (+ esetleg, ha olyan kedve van a munkáltatónak, akkor szabadságot is ad), nincs előrelépési lehetőség.
A nyáron egy fagyizóban dolgoztam, mert kellett a munka és nem akartam itthon ülni. 8-10 órában dolgoztam, eléggé rossz körülmények között (állandó rettegés az ellenőröktől, 4 órára voltam bejelentve,stb)-ezért félek az ilyen jellegű fizikai munkától.
Most jött egy lehetőség, hogy irodában dolgozzam. Napi 6 óra, hétvégék szabadok, de kb 60-80 ezret keresnék. Nagyon tetszik a munkaközösség és egy igazi kihívást látok benne (önmagamnak is bizonyíthatnék) + mellette lenne motivációm tanulni, új hobbiba kezdeni.
A gond csak az, hogy ha jobban belegondolunk azért ez nem túl nagy fizetés. Jobb helyeken egy eladó is többet keres.A párom ennek a dupláját/ tripláját is hazahozza. Az sem elhanyagolható tény, hogy ebből a fizuból nehéz lenne új autóra/esküvőre spórolni. De, ha munkahelyet akarok majd váltani, akkor jobban mutatna az önéletrajzomban az irodai munka, mint az árufeltöltői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!