Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Letagadjam a gyereket?

Letagadjam a gyereket?

Figyelt kérdés

Az önéletrajzomról van szó, nem tudom mit tegyek. :(

Sajnos úgy alakult, hogy egyszerre estem teherbe és létszámleépítésbe, így már azóta nem volt rendes munkahelyem, hiába küldözgettem mindenfelé, nem sok interjúra hívtak be sajnos. Ez már 5. éve van így. Otthon azért nem vagyok tétlen, azért így is keresek egy kis pénzt. No, mindegy, a kérdésem az, hogy inkább bele se írjam az önéletrajzomba a gyereket, a gyed-gyes időszakára meg találjak ki valamit (ami mondjuk igaz is? Hátha úgy jobban behívnának? De ha ott derül ki, hogy van gyerekem, nem tűnik úgy, hogy hazudtam?

Úgy el vagyok keseredve, dolgoznék, de nem kellek sehová gyerekkel.

Volt olyan, hogy a szemembe mondták, én lennék a legjobb jelölt, de mivel gyerekem van, nem vagyok terhelhető :( :( :(

2015. febr. 20. 11:13
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igen. Közben pont a kérdés kiírása után egy hónappal vettek fel egy munkahelyre, ahol jelenleg is dolgozom! :D

A sors fintora, hogy ismerős protezsált be, persze így is volt interjú. És itt meg az volt a "baj", hogy letagadtam a férjet és gyereket! :D

2017. júl. 20. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!