Szerintetek nem halál pitiáner egy olyan munkatárs aki céges bulin két pofára tömi a kaját magába, de úgy mintha éhhalál szélén állna? Mintha egy pénztelen valaki lenne akinek még kajára sincs pénze?
Vannak nálunk céges bulik. Vannak olyan munkatársak akik ilyenkor úgy tömik magukba a kaját mintha valami koncentrációs táborból szabadultak volna és éhhalál torkából menekülnének. Dagad a pofájuk, két pofára zabálnak, mindent válogatás nélkül. Van köztük olyan is, aki még a táskáját is megtömi és viszi haza-jó lesz az még otthon!
Csak nekem van herótom az ilyen pitiáner olcsójánosoktól?
Ezeknek mindegy csak ingyen legyen. Úgy rohannak oda a kajás asztalhoz mintha arany lenne rajta. És lökdösődnek, hogy le ne maradjanak a szar pogácsáról. Még a végén elviszik az összeset előlük és akkor jaj mi lesz!
Tolonganak, mindegy mi az a kaja, csak ingyen legyen és akkor már jó!
Tömik két pofára, zabálnak. Hogy nem fullad meg egyik se ott helyben, csak azt sajnálom.
Más melóhelyen is ilyen szar állatok vannak?
A kereseti viszonyaik nem igazán indokolják ezt, aki annyira vágyik a kólára meg szendvicsre meg pogácsára, hát menjen a boltba és vegye meg. Ja, az pénzbe kerül, igaz.
Erdekes volt az egesz. 17-essel ertek kb. egyet.
kicsit ellent is mondasz magadnak sztem, mert, ha mindenki megtudja venni a boltban, akkor nem kell enni a kajabol, hadd zabaljak fel nyugodtan a belpoklosok. Vagy te is haspok vagy, csak a tobbiek elnyomnak? 😆
utolsó!
mi?? ez valami kamusztori meg kamuélet?:D
" 10ből 10 helyen ez megy, nem is értem a kérdést."
Nem. Ne akarj téves következtetést levonni a két helyből amit ismersz. Nem reprezentatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!