Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek nem halál pitiáner...

Szerintetek nem halál pitiáner egy olyan munkatárs aki céges bulin két pofára tömi a kaját magába, de úgy mintha éhhalál szélén állna? Mintha egy pénztelen valaki lenne akinek még kajára sincs pénze?

Figyelt kérdés

Vannak nálunk céges bulik. Vannak olyan munkatársak akik ilyenkor úgy tömik magukba a kaját mintha valami koncentrációs táborból szabadultak volna és éhhalál torkából menekülnének. Dagad a pofájuk, két pofára zabálnak, mindent válogatás nélkül. Van köztük olyan is, aki még a táskáját is megtömi és viszi haza-jó lesz az még otthon!

Csak nekem van herótom az ilyen pitiáner olcsójánosoktól?

Ezeknek mindegy csak ingyen legyen. Úgy rohannak oda a kajás asztalhoz mintha arany lenne rajta. És lökdösődnek, hogy le ne maradjanak a szar pogácsáról. Még a végén elviszik az összeset előlük és akkor jaj mi lesz!

Tolonganak, mindegy mi az a kaja, csak ingyen legyen és akkor már jó!

Tömik két pofára, zabálnak. Hogy nem fullad meg egyik se ott helyben, csak azt sajnálom.

Más melóhelyen is ilyen szar állatok vannak?

A kereseti viszonyaik nem igazán indokolják ezt, aki annyira vágyik a kólára meg szendvicsre meg pogácsára, hát menjen a boltba és vegye meg. Ja, az pénzbe kerül, igaz.

2015. febr. 18. 08:44
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Erdekes volt az egesz. 17-essel ertek kb. egyet.

kicsit ellent is mondasz magadnak sztem, mert, ha mindenki megtudja venni a boltban, akkor nem kell enni a kajabol, hadd zabaljak fel nyugodtan a belpoklosok. Vagy te is haspok vagy, csak a tobbiek elnyomnak? 😆

2015. febr. 19. 03:08
 32/37 anonim ***** válasza:
Elõzõ munkahelyemen a céges bulira mindenkinek be kellett adni x összeget. Fejenként párezer forint betakart egy karácsonyi bulit. És voltak olyanok akik a pénzük ötszörösét leették, voltak olyanok akik ételhordóval vitték haza a gyerekeknek a birkapörköltet, volt aki hozta a lányát és az unokáját, de még ilyen emberek mellett is rogyásig lett pakolva a két hūtõszekrény kajával.
2015. febr. 19. 08:59
 33/37 anonim ***** válasza:
az igaz, hogy mindenkiben benne van az "állat" és talán bennem is kijönne ha az éhhalál kerülgetne. De attól még, hogy benned van az ösztön, nem kellene kétpofára zabálni félve, hogy nem jut. 21.században élünk én nem tudom elképzelni, hogy mitől lehet valaki ennyire kultúrálatlan, én is láttam ilyet, fel is fordult a gyomrom. Volt, h a nagy üzletekben ugye osztanak ingyen kaját. Fel vannak tűzgelve fogpiszkálóra vagy 30 db. A szemünk láttára megy a faszi azt befalja mindet két pofára.... undi és ,már az igénytelenség határa.
2015. febr. 19. 11:56
 34/37 anonim ***** válasza:
64%
Na mi van tanárkám! Vagy vécésnéni? Még sem megy olyan szarul ott nálatok az alapítványi iskoládba, ha kaptok sokszor ingyenzabát. Pár napja még azon dühöngtél, hogy megszavaztatták veled hogy 20 ropival kevesebbet keress. De sok bajod van! Főleg, hogy ennyire kúrvára unatkozol, hogy mindig kitalálsz valami munkahelyes, iskolás kamusztorit. Nem jársz te egyiknek a közelébe sem, különben nem lenne időd azon agyalni, hogy milyen hüleséget írogass ide.
2015. febr. 19. 14:18
 35/37 anonim ***** válasza:

utolsó!

mi?? ez valami kamusztori meg kamuélet?:D

2015. febr. 19. 18:49
 36/37 anonim ***** válasza:
Tényleg van már egy csomó kérdése, én is felismertem az alapítványi iskolás tanárbácsit :D
2015. febr. 20. 11:59
 37/37 anonim ***** válasza:

" 10ből 10 helyen ez megy, nem is értem a kérdést."

Nem. Ne akarj téves következtetést levonni a két helyből amit ismersz. Nem reprezentatív.

2015. febr. 21. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!