Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek nem halál pitiáner...

Szerintetek nem halál pitiáner egy olyan munkatárs aki céges bulin két pofára tömi a kaját magába, de úgy mintha éhhalál szélén állna? Mintha egy pénztelen valaki lenne akinek még kajára sincs pénze?

Figyelt kérdés

Vannak nálunk céges bulik. Vannak olyan munkatársak akik ilyenkor úgy tömik magukba a kaját mintha valami koncentrációs táborból szabadultak volna és éhhalál torkából menekülnének. Dagad a pofájuk, két pofára zabálnak, mindent válogatás nélkül. Van köztük olyan is, aki még a táskáját is megtömi és viszi haza-jó lesz az még otthon!

Csak nekem van herótom az ilyen pitiáner olcsójánosoktól?

Ezeknek mindegy csak ingyen legyen. Úgy rohannak oda a kajás asztalhoz mintha arany lenne rajta. És lökdösődnek, hogy le ne maradjanak a szar pogácsáról. Még a végén elviszik az összeset előlük és akkor jaj mi lesz!

Tolonganak, mindegy mi az a kaja, csak ingyen legyen és akkor már jó!

Tömik két pofára, zabálnak. Hogy nem fullad meg egyik se ott helyben, csak azt sajnálom.

Más melóhelyen is ilyen szar állatok vannak?

A kereseti viszonyaik nem igazán indokolják ezt, aki annyira vágyik a kólára meg szendvicsre meg pogácsára, hát menjen a boltba és vegye meg. Ja, az pénzbe kerül, igaz.

2015. febr. 18. 08:44
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
67%

Nem pitiánerség, de tényleg szánalmas és igénytelen viselkedés. Természetesen lehet élni a lehetőséggel, hogy ott az ingyen kaja, de ildomos úgy fogyasztani, hogy a kapzsiság ne szúrjon szemet.

Én megértem a kérdezőt, mert eléggé érintet vagyok a problémában. Édesanyám, akit egyébként imádok, szintén nem tudja moderálni magát vendégségben, ha ételről van szó, és ez engem nagyon irritál. Ha lejönnek, amint megérkeznek, tálalni kell. Szó sem lehet arról, hogy pár szót váltsunk, vagy megigyunk együtt egy apperitif-et, ha nem teszem az asztalra azonnal a kaját mire lerúgja a cipőjét, még szóvá is teszi. Két fogás közti pár perc szünet halálos bűn, még el sem vittem az előző tányérokat, még el sem értem a konyháig, már felhívja a figyelmem, hogy jöhet ám a következő. És mindezt úgy kebelezi be, mintha nem evett volna egy hete. Itt említem meg, hogy finoman fogalmazva túlsúlyos, amit egyébként ráfog évek óta minden rajta kívül álló okokra, csak arra nem, hogy "hodzsa". Fogadni mernék, hogy a Te kollégáid zöme sem a nádszál kisasszonyokból való, akik ezt teszik.

A másik amitől hányingerem van, mikor elmegyünk egy hotelbe, aminek az árába benne van a reggeli, és egyesek csak azért képesek puffra zabálni magukat, mert bármennyit ehetnek, mivel benne van az árban, plusz még szendvicset is készítenek maguknak, amit zsebre vágnak.

Utána meg jön a lihegés, meg a fújtatás, mert túltömte a gyomrát, el van cseszve a délelőtt, mert mozdulni sem bír, plusz a zsebre vágott zsömle úgyis a kutyáé lesz, mert úgysem bírja megenni míg friss, de muszáj volt eltenni ,mert ingyen van.

És ha már a kutyánál tartok: A kutyáim esnek neki ilyen szinten az ételnek, de tőlük elnézem, mert menhelyről hoztuk és biztos kialakult bennük az ételféltés. De az embert nem értem, hogy ilyenkor mit félt?

2015. febr. 18. 10:25
 12/37 A kérdező kommentje:

Hol élsz te? nem muszáj, persze. Mondjuk fegyvert nem tartanak a fejemhez az tény. De túlórát se "muszáj" vállalni. Mégis elvállaljuk. Ha többször mondanék nemet a túlórákra, úgy járnék, hogy egyáltalán nem kéne többet bemenni.

A hétvégi csapatépítő tréningre se "kötelező" elmenni. Csak aki meg akarja tartani az állását az elmegy.

"akkor nem muszáj elmenni ezekre a céges bulikra"

2015. febr. 18. 10:48
 13/37 anonim ***** válasza:
26%
Prolik. Innen jön a mondás, hogy "letarolja, mint kelet-európai a svédasztalt". Egyszerűen undorító, amikor már izzadnak, lihegnek, kigombolják a gatyájukat, de még tömik magukba tovább azt a sok szart, mindezt csak azért, hogy másoknak nehogy jusson.
2015. febr. 18. 11:00
 14/37 A kérdező kommentje:

Hát persze. Ingyen van! Kárba ne menjen már!

Az a sok finom étel! ki tudja mikor lesz legközelebb! Elvégre egyesek még most is a hiánygazdaságban élnek mint az 50-es években. Húst, hoztak húst! Kiabálnak a Tanú c. filmben. Hát nosza az egész falu ott tolong a bolt előtt és még meg is verik egymást hogy ki-ki előrébb jusson.

Elvégre ki tudja mikor lesz legközelebb! Elfogy és akkor mi lesz! Éhen veszünk!

Baromi. Sok idióta szar állat.

2015. febr. 18. 11:04
 15/37 anonim ***** válasza:
Nem lehetséges, hogy nem magával a zabálással van bajod, hanem ezekkel az emberekkel úgy amblokk?
2015. febr. 18. 11:26
 16/37 A kérdező kommentje:
Hát a lábamat se törülném beléjük, egy-két kivétellel az igaz.
2015. febr. 18. 11:33
 17/37 anonim ***** válasza:
97%

Pont olyan gázosak, mint te, aki ilyen hangnemben beszélsz, írsz. Te elképzeled, ahogy szánalmasan vergődve, izzadva tobzódnak a kedves kollégáid az ingyensütikben. Na, ugyanígy látlak téged, csak te nem az ételbe, hanem a rosszindulatban, a gyűlöletben és a keserűségben tobzódsz. Két pofára habzsolod a bosszúságot és az indokolatlan haragot. Úgy nyeldesed a nagyképűséget, a gőgöt és a megvetést, hogy majd megfulladsz tőlük. Szinte látszik, hogy kidagadnak az erek a homlokodon.

Szánalmas, amit ideköptél kérdés gyanánt.

2015. febr. 18. 12:15
 18/37 A kérdező kommentje:

Hát igaz ami igaz, ha létezik reinkarnáció remélem nem ember leszek köv életemben. Inkább leszek patkány csótány meztelencsiga galandféreg akármi csak ilyen gyalázatos undormány amit embernek neveznek ilyen ne legyen.

Isten se volt józan amikor ezt a halom szart, az embert megteremtette.

2015. febr. 18. 12:27
 19/37 anonim ***** válasza:
92%
Te egy elég nagy paraszt vagy. Én nem értem miért ne ehetne annyit amennyit akar.. Azért van. Aztán a többi meg megy a kukába.
2015. febr. 18. 13:06
 20/37 anonim ***** válasza:
ha jól értem muszáj benyalni tövig a főnökségnek hogy megtarthasd a munkád? mondjuk amilyen modorod van nem csodálom...
2015. febr. 18. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!