Nálatok van olyan munkatárs, aki iszik melóban?
Figyelt kérdés
2015. jan. 30. 01:22
1/8 anonim válasza:
Mert nálatok van olyan, aki nem? o.O
2/8 anonim válasza:
Nallunk is ihat mindenki, nincs belole gond.
3/8 anonim válasza:
Van. Egyebkent ezt munkahelye valogatja, egy barban vagy etteremben dolgozo van hogy legurit egy sort, en dolgoztam olyan helyen ahol ez nem volt gond, de egy buszsofornel, vagy pilotanal ennek mas sulya van.
4/8 A kérdező kommentje:
Upsz, jogos az első 2! Alkoholra gondoltam 😅
2015. jan. 30. 04:52
5/8 anonim válasza:
Nem, szigorúan tilos. Pedig nem olyan munkakörben dolgozunk, ahol mondjuk egyetlen sör elfogyasztása bármi problémát okozna.
6/8 anonim válasza:
Előző munkahelyemen rendszeresen koccintottunk szülinapra, névnapra, karácsonyra stb. Ezenkívül a belső ellenőr, akinek azt kellett volna többek között felügyelnie, hogy senki ne dolgozzon részegen, rendszeresen ivott az irodájában.
7/8 anonim válasza:
nálunk van, sõtt én is szoktam, nyáron a betonozás mellé jól esik egy egy hideg sör.
8/8 anonim válasza:
Elvileg nem szabad. Egy munkavédelmi ellenőrzés sokba kerülhet. Bármilyen munkahelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!