Mi a véleményetek?
Óviban dolgozom mint udvaros egy idelye.
Van egy karbantartó. Elég nehezen kezelhetö,környéken megvan a negativ hirneve.
Volt még egy másik udvaros,6 éve volt ott.
Eredetileg ö kapta volna meg ezt a munkát. Csak a mostani karbantartó jött a semmiböl(jó kapcsolattal a város vezetéssel).
Karbantartó már 2 embert elüzött az oviból.
Elöször a fent emlitett embert.
Van egy gondnoki helység.
Ott kéne lennie a karbantartónak is meg az udvaros(oknak ha több van) lennie.
Onnan öt is kitiltotta,kint a folyoson kelett volna lennie. Még az értékeit sem rakhatta volna be. Ezen miatt is összekaptak és még sok mindenen.
Rá pár hónapra még egy embert elüzött.
Lekezelö,fölényes,bunkó,lenézö stilus miatt ö is elment
Most én vagyok ott de én is közel vagyok,hogy elmenjek.
Nemrég 1 hétig nem volt az ember.
Ott tartottunk,semmi szerszám nem ált rendelkezésemre. A helység kúlcsát magával vitte.
Sok mindent meg kelett volna csinálni ez miatt nem tudtam.
Bármit csinálók semmi sem jó.
Folyamat szivja a vérem.
Egyik nap azért hord el minek csinálom meg egy bizonyos dolgot,rá másnap azért mert mért nem.
Az ilyenekkel nincs mit csinálni, sajnos a kiskirályoknak nincs ellenszere. Esetleg lehetne szólni a vezetőnek, hogy tegye helyre a bunkóskát, de sajnos nagy az esélye, hogy olyan mélyen benyalta magát, hogy neked lesz bajod, ha szólni mersz.
Ha maradsz nagyon megfogod sínyleni, erre nincs orvosság. Ha elmész te is csak egy trófea leszel a büszkeségének a falán.
Esetleg valakivel szövetkezned kellene, vagy több emberrel, és szó szerint kiutálni. Tudod, mint az oviban szokás, mert ő az aki még mindig azt hiszi, hogy ovodás...
Kedves elsö. Gondolom a vezetö sem tud mit kezdeni vele.
Jó pàr ember(akár a vezetö akár más) helyre tenni de csak mosolygót egyet és kész.
Minden emberrel már össze veszet legalább egyszer.
Valakire meg annyira rászál,hogy inkabb elmegy.
Ma is amig én dolgoztam ö nekiált hóembert épiteni(hóemberröl képem is van).
Ö egész nap alig csinál valamit.
Bezzeg ha én leülök reggelizni akkor milyen link alak vagyok.
Kedves második.
Sokszor még az ö munkályát is megcsinálom.
Első vagyok, mint írtam nagyon benyalhatott valakinek, de ha folyamatosan nem dolgozik, nem hiszem, hogy a főnök ezt nagyon elnézné. Azért mindennek van határa egy normális munkahelyen. Vagy ha igen akkor az óvodavezető főnökének a nyalósa lehet ez az alak.
Sajnállak, hogy ilyen munkatársad lett, csak annyit tudok tanácsolni, hogy szívassátok, ahol csak lehet! Biztos van olyan pontja az egojának amit meglehet piszkálni és azáltal megszívatni.
Ha ő óvodásként játssza a kiskirályt, akkor szerintem te is visszavághatsz a szintjén.
Én azért csinálnék róla sztárfotókat, és névtelenül ragasztgatnám a faliújságra, ahol mindenki nagyon jól látja, persze ovatosan, nehogy lebukj.
Ne haragudj a gyerekes reakcióért, de dolgoztam már olyan helyen ahol volt egy hasonló kiskirály, és az ő szintjére süllyedve szívattuk, majd megunta és kilépett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!