Tényleg ennyire gáz, ha nem akarok rögtön dolgozni?
Májusban vizsgázok a képzésemből, valószínűleg sikerülni is fog. És én azt terveztem, hogy miután megkaptam az oklevelem, nem megyek rögtön nyáron dolgozni, hanem kiélvezem az utolsó teljes szabad nyaram és ősztől nekiállok dolgozni. Tegnap ezt bejelentettem apámnak, aki "kiakadt" rajta és szerinte rögtön munkába kellene állnom. Munkalehetőségem biztos lesz, (ha nem is ott, ahova vágyom) mert már egy éve bejelentette egyik rokonom, hogy igényt tartana rám.
Nem értem, miért ekkor probléma ez. 20 éves vagyok.
#6: Nem egy vagyonról van szó, csak még kitart egy ideig.
#9: Nem vagyok lusta. Nem büdös a munka, egy szóval se mondtam, hogy nem akarok dolgozni.
A pénzt nagy részét kaptam ballagásra, érettségire, születésnap stb. és? Nem én kértem, adták. Nem b*sztam el mindenre, hanem spóroltam és van.
Igazad van, ne menj dolgozni. Egyáltalán. Mindent a valagad alá tesznek a h.lye öregek 20 éves felnőttként, akkor meg minek?
Maradj otthon, élősködj tovább, ne vedd el a munkahelyet az elöl, akinek szüksége van rá. Mindenki jobban jár. Ez a véleményem, meg szerintem sok más munkából élőnek is.
Hú basszus, atomnagy hibát követek el, hogy az első abban a nagyjából 3 hónapban nem akarok dolgozni....:D:D
Ha idáig eltarottak 20 évig, akkor azzal a kb. 3 hónappal nem fogom anyagi csődbe hozni a családom.
#14 én is így voltam vele
meg apám azt mondta azért ne a lehető legszarabb munkákat vállaljam el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!