Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jogos e hogy folyton zaklatnak...

Jogos e hogy folyton zaklatnak a munkahelyről ilyen olyan mondvacsinált indokkal, amikor én a fiammal a kórházban vagyok?

Figyelt kérdés
Köteles vagyok felvenni a telefont? Vagy ha már felvettem akkor fordulhatok valahova?
2015. jan. 25. 15:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Egyébként muszáj volt bent maradnom vele, hiszen még csak 4 éves. Nem hagyhattam egyedül.

De szerintem ezt sok anyuka helyesli és ő is ezt tette volna.

Csak fáj az, hogy engem nem helyettesített senki és nem tudom mikor tudok menni dolgozni és ha nem lesz kész a munka akkor mehetek munkanélkülire.

Míg én nekem számtalanszor kell más kollégát helyettesíteni. többször mint a szabija lenne.

Annyira szomorú vagyok, hogy az embernek választania kell a munka és a gyerek között.

Meg mint mondtam, még ha állandóan ez lenne. Hál Istennek még nem volt ilyen eddig soha. Mert ha sima betegségről van szó azt idáig sikerült megoldani eddig, hogy max 1 napot hiányoztam, vagy annyit se. Azonkívül meg állandóan helyettesítenem kell, meg túlóráznom aztán, hogy az én munkám is kész legyen valahogy.

De így nem tudom mi lesz. :(

2015. jan. 25. 18:08
 12/17 anonim ***** válasza:
96%
Megértünk, de ők nem a barátaid, őket nem az érdekli hogy ti hogy vagytok (egyébként az írtad, hogy megkérdezték) ők a munkatársaid, vagy a főnököd, őket az érdekli hogy mikor mész vissza dolgozni, mert lehet hogy addig ők csinálják a te feladataidat. Ezen kár keseregni!
2015. jan. 25. 18:10
 13/17 A kérdező kommentje:

Hát ez az, hogy nem csinálják az én feladatom, ezért nem lesz kész az enyém.

Engem nem helyettesít senki!!

De amikor én helyettesítem a másik emberkét, mert azt kell, őt nem zaklatja senki, nem hívogatja senki.

Pedig ő aztán még nyaralni is volt meg stb.

Én meg egyszer járok így és nem hagynak egyszerűen békén.

Nagyon nehezen dolgozom ezt fel.

Meg szerintem nem így lenne bármely más emberkével, esetleg egy-kettővel bánnának így mint velem.

Az igaz, hogy nem a barátaim, de azt hittem, hogy talán, így egyszer megértőek lesznek. Hiszen mint mondtam az én munkámat ők nem végzik el, még 1százalékban sem. Az ott úgy megvár.

Úgyhogy ezért félek!

de hát ez van! Csak gondoltam valaki tud valami jó tanácsot adni, vagy megvígasztalni, bíztatni vagy valami.

2015. jan. 25. 18:19
 14/17 anonim ***** válasza:

mikor a fiam kórházban volt, engem is minden nap felhívott a főnököm. nekem jól esett... kicsit megszakítottam a telefonálással az állandó aggódásomat. és engem se helyettesített senki, megvárt a munkám, majd túlórázhattam :) szerintem most nagyon kivagy és túlreagálod!

gondolom azért is kérdezik, mert ha 1 hétig se mész akkor helyettesítenek. ha meg várnak minden nap, akkor meg nyilván nem állítanak be senkit helyetted.

ha nem akarsz velük beszélni akkor ne vedd fel. de kétlem, hogy zaklatásról lenne szó, az azért nem napi 1-2-3 telefon... szóval nyugi, jobbulást a gyerkőcnek!!!

2015. jan. 25. 19:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Ezt nem gondolom zaklatásnak kérdező. Lehet, hogy a "kisfiad állapotára hegyezték ki" azt a kérdést, hogy mikor mész dolgozni, de hidd el, főleg ha téged nem helyettesít senki, akkor tudniuk kell, kb. mikor állsz újra munkába? Egy-két nap? Egy-két hét? Nem mindegy.

Mi a munkád? Hogyhogy nem tud téged senki helyettesíteni, de neked viszont kell helyettesíteni a többieket?

2015. jan. 25. 22:06
 16/17 anonim ***** válasza:

amikor az én lányom kh-ba került ,felhívtam a munkahelyet, hogy hát ez van, holnap és a következő pár napban nem tudok bemenni. válaszreakció: -és akkor én hova sz*rjak?

...

amikor visszamentem dolgozni, mindenki úgy csinált, mintha a bahamákon nyaraltam volna direkt azért, hogy velük kiszúrjak. Egyes egyedül a biztonsági őr kérdezte meg, hogy és hogy van a gyerek, a közvetlen munkatársaim közül egyik sem, pedig 14-en dolgoztunk akkortájt együtt. És hozzáteszem, addig két év alatt összesen két napot hiányoztam, soha műszakcserét nem kértem, ellenben engem mindig be lehetett hívni akárki helyett szívességi cserére, soha nem utasítottam vissza... és akkor ezt kapom. hát l*faszt!

egy hónap múlva már máshol dolgoztam.

2015. jan. 25. 23:07
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyerekes vagy, kérdező. Persze, h nem érdekli őket a kisfiad. Ez csak egy udvariassági formula, illemből kérdezik, h utána rátérhessenek a tárgyra, maiért valóban hívtak. Én nem gondolom, h ez szemétség. Amúgy sztem nem vagy túl okos. Most pont, h nem szabira kellett volna menned, mert ha kirúgnak, magyarázhatják azzal, h ott volt a temérdek munka, te meg elmentél szabira ,ezért rúgtak ki. az már senkit se fog érdekelni, h te beteg gyereket ápoltá-e vagy Firenzében várost néztél.
2015. jan. 26. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!