Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Diák munka szerűség?

Diák munka szerűség?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy első félév után otthagyom az egyetemet, jövőre mennék egy másikra. Viszont szeretnék addig valamit dolgozni, de a diákmunkához ugye iskolalátogatási kell. Hol keressek ilyet?
2015. jan. 21. 17:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Diákmunkához régóta diákigazolvány kell.
2015. jan. 21. 17:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Diákmunkát akkor tudsz vállalni ha nappali képzésen van aktív tanulói jogviszonyod.
2015. jan. 21. 17:30
 3/10 A kérdező kommentje:
igen, ezt tudom , olyan munka kéne, ami diákmunka szintű, de nem kell iskolalátogatási
2015. jan. 21. 21:02
 4/10 anonim ***** válasza:
De mit jelent neked, hogy diákmunka szintű? :D
2015. jan. 21. 21:04
 5/10 A kérdező kommentje:
Azt jelenti, hogy max érettségi elég, valami egyszerűbb meló, és max pár hónapra.
2015. jan. 22. 14:14
 6/10 anonim ***** válasza:
gyári munka
2015. jan. 22. 14:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk jó lenne megírni, hogy melyik városban élsz...

A Diákmunka Partnernél lehet alkalmi munkavállalóként is dolgozni, nem csak nappalisként, de sok munkánál feltétele.

2015. jan. 23. 19:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Budapest, de én még nem láttam olyat, hogy diákmunka közvetítők nem diákmunkát adnak, pedig kettőnél is voltam az elmúlt három évben
2015. jan. 23. 19:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értelek. Választ kapsz a kérdésedre és kötekedsz. Hétfőn nyugodtan felhívhatod őket. Az úgy tényleg nem működik, hogy random bemész szövetkezetekhez és reméled, hogy talán megszánnak. Amíg levelezős voltam én is ott dolgoztam, szóval tudom. Amúgy régen a MŰISZnél is lehetett így munkát vállalni, leginkább telefonosokat, de fogalmam sincs, hogy még mindig adnak-e így munkát.
2015. jan. 23. 19:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy hol kötekedtem, minden ilyen diákszövetkezetben a belépéshez KELL, hogy diák legyél. Kérlek, hogy csak akkor válaszolj, ha tényeket tudsz, mert egyébként nincs értelm. És ha valaki nem ért egyet veled, akkor ne durcizz.
2015. jan. 24. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!